PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11843}

Wściekłe psy

Reservoir Dogs
1992
7,9 228 tys. ocen
7,9 10 1 227782
8,3 66 krytyków
Wściekłe psy
powrót do forum filmu Wściekłe psy

Wypowiadają się tu ludzie, którzy myślą, że Sin City i 4 pokoje to filmy Tarantino. Czy to jest ignorancja, czy jakas głupia moda - nie wiem, ale wystarczy umieć czytać, żeby sie samemu z tych błędów wyprowadzić. A skoro oni nie potrafią sobie uświadomić, kto jest reżyserem, to nie można oczekiwać, że cokolwiek zrozumieją oglądając. Chce mi się wyć.

ocenił(a) film na 9
Bee24

kaśka nie świruj pawiana i wracaj do kuchni

BenekTraktur

Okej ;(

ocenił(a) film na 8
BenekTraktur

ty wracaj na pole bo ci chwasty uschna

Bee24

4 pokoje to TARANTINO sin city Rodriguez,sama jestes ignorantka a na dodatek analfabetka.

eva_filmaniak

bylabym chamska, ale zachowam resztki klasy. 4 pokoje to nie jest film tarantino i polecam nauczyc sie czytac.

Bee24

film sklada sie z 4 nowel,kazda opracowal inny rezyser,TARANTINO,RODRIGUEZ,ANDERS,ROCKWELL.

eva_filmaniak

w takim razie tylko jedna czesc jest quentina, a nie FILM. szkoda czasu na dalsza dyskusje, tak mysle.

Bee24

Czyli film jest niczyj?

skyfighter

Film sklada sie z czesci, za kazda s nich odpowiedzialny jest inny rezyser - czy to naprawde jest trudne, bo czuje sie jak w przedszkolu troszke.

Bee24

Ja wiem, rozumiem, ale czyj jest film, bo chyba o to się rozchodzi?

ocenił(a) film na 10
skyfighter

czyj jest film? producentów. a w przypadku 4 pokoi to chyba miramaxu o ile się nie mylę.

Bee24

Odpowiadasz ludzia na pytania jakbys faktycznie w przedszkolu byla,ktos zadaje Tobie pytanie a ty go zbywasz glupia odpowiedzia.Jestes nieuprzejma i tyle.

Bee24

Nastepnym razem jesli zechcesz pokazac klase to pomysl zanim cos napiszesz........pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
eva_filmaniak

pierrrr dolisz a nie solisz.Bee24 ma racje a ty mowisz nie bo nie.

Bee24

lol jestes jeszcze głupszy od osób które wyśmiewasz na forum
http://www.filmweb.pl/Cztery.Pokoje radzę zapoznać się z listą reżyserów miszczu.

aew4334555

to było do mnie?

Bee24

nie, do założycielki tematu.

aew4334555

dobrze, ze zauwazyles, ze jestem rodzajem żeńskim. i nie czaje zupelnie twojego posta jesli chodzi o zapoznanie sie moje z czym ko lwiek

Bee24

nie dziwni mnie to.w końcu jak powszechnie wiadomo kobiety mają mniejszy mózg od mężczyzny co za tym idzie są po porstu głupsze.
widzę że aż 2 dni zajęło ci myślenie o odpowiedzi na mój post.gratulacje.

Bee24

od siebie dodam że przynajmniej jesteś ładna [jeżeli zdjęcie w avie jest twoje] przeważnie kobiety są głupie i brzydkie.

aew4334555

hahahaha <3 jestes przeuroczy!

Bee24

dzieNki!

użytkownik usunięty
aew4334555

to jest dopiero wypowiedz mądrego człowieka....

dziękuje.

użytkownik usunięty
aew4334555

ależ nie ma za co

w takim razie wycofuję podziękowania.

ocenił(a) film na 8
aew4334555

"lol jestes jeszcze głupszy od osób które wyśmiewasz na forum
http://www.filmweb.pl/Cztery.Pokoje radzę zapoznać się z listą reżyserów miszczu."

kur*a kliknęłabym Lubię To ;]

ocenił(a) film na 9
Polilla

bla bla bla a liżcie mi moje świerze i pachnące jajaaaaa