Przecież to gniot. Kiedyś go oglądałem przez przypadek w tv. Ogladałem znaczy widziałem ileś tam minut (około 30)reszty nie dałem rady bo był głupi i nudny.Non stop gadali o bzdetach i siedzieli w jakiejś dziurze.
Nie wiem czemu niektórzy tak lubią filmy Tarantino,sądząć po filmach jakie kręci te osoby muszą być samymi nudziarzami.Bo kto lubi filmy które dzieją sie prawie przez cały film w piwnicy,w aucie czy też w barze.
ja lubie takie filmy ,to jest właśnie mistrzostwo nakrecić film który
dzieje sie w jednym miejscu ,najlepiej jednym ujęciem, a zauważ te długie
ujęcia w tym filmie a przedewszzystkim niebanalne dialogi ,a co do ciebie
kolego to chyba jesteś za głupi i za nudny na takie kino co, a może jesteś
gniotem poprostu i tyle
jedynym filmem Tarantino jaki był krecony w jednym pomieszczeniu były tylko Wściekłe psy, więc nie gadaj głupot. Hitchcock to też słaby reżyser bo Jego "Okno na podwórze" to widok z okna na mieszkanie i nic więcej. nie umiesz dostrzec współczesnej sztuki to sie nie odzywaj.
akurat opowiadasz glupoty bo jak sie Wsciekle Psy mogly dziac w jednym pomieszczeniu ? graly sie w wielu, w domu Freedego, w barze gdzie Freddy spotyka sie z agentem, w domu szefa, w magazynie, w knajpie gdzie ekipa dyskutuje o napiwkach i "Like a virgin"
Ajajaj, przepraszam za to z góry, ale twój komentarz jest bezdennie głupi. Napisałbym dlaczego uważam ten film za, nie boję się tego powiedzieć, Arcydzieło, ale albo to jest prowokacja(mam nadzieję), a jak nie, to nie chce mi się tracić czasu na takiego ignoranta, który ocenia nie znając(Wściekłych Psów, Tarantina, filmów).
Dokładnie, jeśli to nie prowokacja (a niestety to chyba nie jest prowokacja) to ja również mam złą wiadomosc. Jesteś mało inteligentnym prostakiem!!! Po co tacy głupcy zakładają konta na filmwebie i denerwują tylko prawdziwych kinomaniaków!
Jak dla mnie niema co dyskutawać nad tym Czy Tarantio kręci kicz.Bo kręci;)
Problem w tym,że ma on jakąś magię która może się podobać.Tak czy inaczej w większych dawkach oglądanie Jego filmów odradzam:)