PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11843}

Wściekłe psy

Reservoir Dogs
1992
7,9 228 tys. ocen
7,9 10 1 227782
8,3 66 krytyków
Wściekłe psy
powrót do forum filmu Wściekłe psy
ocenił(a) film na 9
mat_pong

Też się nad tym zastanawiałem i wygląda na to że Różowy. W sumie miałem wrażenie że widząc tą sytuację już zaczął kombinować że zastrzeli Eddiego i sam ucieknie z łupem - wnioskuję to po jego zachowaniu po masakrze ...

ocenił(a) film na 9
LONGER_TOM

nie sądze, ponieważ po strzałach Mr. Pink wyszedł z spod schodów i nie miał broni. Nie, to nie był on.Pozdro

ocenił(a) film na 5
miko1356

pewnie ze to Pink. Miał broń, na filmie doskonale to widac :)

dismayer666

Na to pytanie niema odpowiedzi.

NickError

Najwyraźniej jest... Fakty są takie: Orange padł pierwszy, White trzeci, Orange władował cały magazynek (13 strzałów) w Blonda, policjant z pewnością nie, Pink miał świetną okazję na zgarnięcie kasy. A więc Pink? Wcale nie. White oddał dwa strzały, widać to w zwolnionym tempie. Mistrzowsko manewrując nadgarstkiem stuknął także Eddiego. Pink srał w gacie i tyle. Pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 10
NieomylnieJa

zdecydowanie biały wystarczy sie skupić w momencie strzelaniny

ocenił(a) film na 9
Milten6

pewnie że white
ale najlepszy jest "zawodowiec" pink wyczołgujący się spod schodów jak karaluch spod wanny.
parszywa gnida
od początku się nim brzydziłem. za to white genialny

e-kon03

"Panowie, zachowujmy się jak zawodowcy" :D krzywa dupa z Pinka...

ocenił(a) film na 10
NieomylnieJa

wałkowane 1000 razy ;) White wystrzelił dwa razy wystarczy zobaczyć scene w zwolnionym tempie , lub przeszukać forum:)

ocenił(a) film na 7
e-kon03

no tu sie nie zgodze. co bylo nieprofesjonalne w zachowaniu pinka? nie chcial brac strony w napietej sytuacji wiec sie schowal zeby nie dostac kulki. A ze sie wszyscy powybijali, to wzial kamyczki i uciekl, co mial robic? wszyscy zwiazani ze sprawa martwi albo blisko martwi. byl jedyna osaba ktorej kamyczki sie nalezaly za udzial w napadzie, ktora jeszcze zyla. To ze mu sie nie udalo (co slychac w tle) to inna sprawa.

a pan white byl ladna kreacja, charyzmatyczny, prawy, ale dal dupy bo bronil kapusia

MisiexQ

Zgadzam się. Obrzydzenie Pinkiem? Niesądzę, jako jedyny cały czas starał się myśleć logicznie i ekonomicznie - sprawa z napiwkiem, podejrzenia (co do każdego), łagodzenie sporów i przykładania sobie gnatów do skroni. Gdyby chłopaki się go słuchali to może wszystko poszłoby inaczej no i jego podejrzenia co do Orange przecież były słuszne. White prawy, ale chyba nie mógł wiedzieć nic o Orange co mogłoby mu pomóc w ocenie go jako kabla, za śmierć wszystkich winny jest Joe :) Nawet za śmierć cywilów ponieważ wziąl Blondasa który wystrzelał niewinnych. Tarantino rulez, tylko jego filmy się tak rozkminia po obejrzeniu :D

ocenił(a) film na 10
ashomanek

tylko i wyłącznie jego :D Tarantino jest geniuszem i tyle ;]

ocenił(a) film na 8
mat_pong

White go zastrzelil, tez mialem lekkiego zonka, ale przy zwolnieniu widac, jak w ostatnim momencie White robi delikatny ruch reka i strzela.

celebes

Na bank go zastrzelił tak to by go psy nie wystrzelały tam.

ocenił(a) film na 10
mat_pong

Specjalnie spowolniłam i się dokładnie przyjrzałam otóż, najpierw wypalił joe zabijając pomarańczowego w odpowiedzi na to biały zabił joe wtedy wypalił eddie w białego ten postrzelił eddiego ... pomarańczowy zurzył wszystkie kule na blonda wiec nie mogl go zabić no ale po całym zdarzeniu pink(któremu zresztą ten kolor pasuje) wyczołgał się z ukrycia (ze spluwą w ręku -miko1356) i uciekł z diamentami skubany