No, może bez przesadyzmu, jeżeli masz takie zdanie, to może (oprócz ujęcia tego w miarę gramatyczną polszczyzną) umotywujesz swoją opinię, ewentualnie podasz innego aktora, który Twoim zdaniem na takie miano zasługuje.
Ja uwielbiam De Nira i uważam za jednego z największych aktorów. I zrozum, że mówiąc na niego debil obrażasz fanów. Więcej kultury proszę...
ja mysle ze to ty jestes debilem, a kto wedlug ciebie jest najlepszym aktorem swiata - moze jakis wymoczek w stylu colina farella??!!
De niro kiedys morze i byl dobrym aktorem ale to co robi teraz to jest istna wiocha, wiec troche racji jest w tym.
Po co sie wpisujecie ludzie? Przecież to TYLKO kolejny niezalogowany debil, bojący się ujawnić i napisać opinię odmienną od innych :) Szkoda mi takich prostaków.
Mysle, ze autor tego postu nie zasluguje na mozliwosc swobodnego wypowiadania sie:D. Nie chodzi o to, ze napisal cos z czym sie w ogole nie zgadzam. Chodzi o to jak to napisal. Nie podal zadnych argumentow, bo moze.... Nie byl w stanie ich wymyslec:D, a czepia sie bo moze jest zakompleksionym malym chlopaczkiem, ktory zazdrosci komus slawy:D. Zreszta co to ma byc za argumentacja "Nie zgadzam sie z tym bo... nie!"? A ja sie nie zgadzam, ze polska nie jest najbogatszym krajem swiata! Albo, ze takie palanty jak ty moga wypowiadac swoje zdanie i chodzic po ulicach bez kaftanow:D. I co mi zrobisz?:D
niby każdy możę mieć swoje zdanie i ten ktoś kto napisął ze De Niro jest.....też ale ja uważa jk większość osób tutaj że powinien to odpowiednio uzasadnić a niestety tego nie zrobił a to świadczy tylko o nim