PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=175588}

W świecie kobiet

In the Land of Women
2007
6,6 21 tys. ocen
6,6 10 1 21441
6,2 6 krytyków
W świecie kobiet
powrót do forum filmu W świecie kobiet

jakby niedokończony, niekompletny, niespójny i powiedziałabym chaotyczny, a mimo wszystko coś momentami przyciągało i wywierało duże wrażenie. Hm.

Niestety Meg Ryan raczej bardziej psuje niż buduje.

starlight_2

Też czuję niedosyt. Kiedy zobaczyłam napisy, siedziałam chwilę wpatrzona w nie z niedowierzaniem, że to już koniec..

użytkownik usunięty
purple_me

Miałam to samo. Siedziałam pół minuty wpatrując się w napisy po czym powiedziałam: "to już koniec?". Film bardziej by mi się podobał gdyby on zakochał się w córce a nie z postaci graną przez Meg Ryan, ma już swoje lata i jakoś mi tam nie pasowała.

Niby czemu nie pasowała, nie rozumiem, ja uważam, że zagrała świetnie. A gdyby zakochał się w tej córce, to byłaby to kolejna oklepana historia, z reszta widać było zbyt wielką przepaść między nimi. Jeśli ktoś ma niedosyt, to najwyraźniej nie rozumie, w jaki sposób bohaterowie sobie pomogli. Młodsza córa była genialna :))

ocenił(a) film na 7
Wescik

wg mnie filmik jest "akuratny"... zawierał w sobie to co miał zawierać i jest w porządku :) i tak poza tym nie wiem co mnie tchnęło, żeby zobaczyć tą produkcję... z reguły nie lubię tego typu filmów, ale obejrzałem... obejrzałem i nie żałuję... nawet się troszkę wzruszyłem pod koniec ;) film wart uwagi... Polecam!!!

ocenił(a) film na 8
kadex1234

No to ja mam zupełnie inne wrażenie... Przesyt! Wolałabym gdyby nie było tego motywu na końcu, z tą kelnerką... Jakoś takie to niepotrzebne mi się wydało. Chociaż Może wtedy byłoby za smutno? Ale Może powinno być smutniej? Hmm...w każdym razie... film wart polecenia.

vivien89

Według mnie film, był świetny. Inny od wszystkich, które się teraz kręci. Zaskoczyło mnie to, że on zakochał się wmatce, nawet nie byłam z tego zadowolona, ale bynajmniej było inaczej. I jak dla mnie w zakończeniu było wszytko Ok. Ani za dużo, ani za mało .