Czy ten świat już totalnie zszedł na psy? Czy to naprawdę tak wygląda, że każdy robi to z każdym i wszyscy kłamią? Jeśli to prawda to znaczy że żyję w świecie którego kompletnie nie rozumiem. Jeśli to prawda to znaczy że miłość, zaufanie i wierność mogę sobie między książki wsadzić... Mam 32 lata i nie mogę uwierzyć w to co się dzieje dookoła mnie. Naprawdę tak myślicie że tylko kasa i przelotny sex daje szczęście? To nie możliwe....
To forma podrywu czy piszesz serio?
...Po ośmiu latach, to dopiero się po odwalało na tym świecie...
Sex to jedyne szczęście człowieka a prawdziwa miłość nie istnieje,jest tylko pożądanie,namiętność i dobry sex,czas dorosnąć a nie żyć sci-fi i bajkami z serii Barbie :D
Widać że moherowy beret przemawia który wierzy w pedofilów którzy wyciągają łapy po kasę ale co się dziwić jak durny naród sprzedał się za 800+ i inteligentni ludzie nie mają bachorów skoro jest aborcja na życzenie bo nikt nie marnuje sobie życia kufasie
Wszystko jest możliwe,trzeba dorosnąć i w końcu przejrzeć na oczy,a nie żyć w świecie romansów i bajek o tym jak to można żyć z kimś długo i szczęśliwie,a nawet pies nie wytrzyma przy jednej dziurze,a jak chcesz marnować dobie życie droga wolna,a wiadomo że każdy i tak zdradza na prawo i lewo :D
Widać że odezwał się pisał który siedzi z zasiłków i nic nie robi a produkuje bachory by mieć kasę na imprezy narkotyki i alkohol za 800+ bo takie kur wy które rodzą durne bachory i wychodzą za mąż żal pl
Debil który wierzy w prawdziwą miłość i księcia na białym koniu jak 5 latek nacćpłes się coś i to mocno haha miłość nie istnieje
Szkoda , że twoi rodzice tak nie myśleli jak ty, wtedy może takiej tępej dzidy i matoła jak ty, nikt nie musiałby widzieć , słyszeć ani czytać
Inteligentne kobiety muszą się rodzić a śmieci jak ty trzeba eliminować haha psiak maminsynek narkoman alkohol impotent na co komu taki degenerat?:D ja mam zawsze rację a ty idź chlaj za 800+