PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=640446}
6,1 43 tys. ocen
6,1 10 1 43332
5,6 45 krytyków
W imię...
powrót do forum filmu W imię...

http://www.youtube.com/watch?v=NhxToGSDgNk

fightClub

w lepszej obsadzie

ocenił(a) film na 9
fightClub

Przecież to fałszywy zwiastun, stworzony na potrzeby innego filmu - "Jaja w Tropikach". Najpierw poczytaj a potem próbuj zabłysnąć...

mattbuyek

haha dobrze że ty błysnąłeś. Myślałeś że tego NIE WIEM?

fightClub

Ale to naprawdę już było. W latach 90. był film "Ksiądz", który miał szokować i faktycznie wzbudził duże emocje. Pani Szumowska spóźniła się o jakieś 20 lat.

ocenił(a) film na 7
Szarobure

Nie spóźniła się tylko Polska jest zapóźniona wobec Zachodu pod każdym względem nie tylko gospodarczym.

mattbuyek

Toś błysnął.

ocenił(a) film na 3
fightClub

Ten trailer jest świetnym komentarzem do samego pomysłu na film o księdzu geju.
No cóż, zobaczymy w kinie czy film Małgośki (?) skończy się tylko na kontrowersji, czy może zaoferuje widzowi cóś więcej.

ocenił(a) film na 3
fightClub

Ten trailer jest świetnym komentarzem do samego pomysłu na film o księdzu geju.
No cóż, zobaczymy w kinie czy film Małgośki (?) skończy się tylko na kontrowersji, czy może zaoferuje widzowi cóś więcej.

ocenił(a) film na 4
Don_Maciasso

Co jest złego w pomyśle o księdzu geju? To bardzo dobry temat na film ;) I po co ten znak zapytania przy Małgośce? Nie znasz takiego imienia?

ocenił(a) film na 3
michnik6666

A czy ja napisałem o źle? Gdzie w mojej wypowiedzi dostrzegasz poruszanie sprawy tej wartości moralnej? Proszę nie dopowiadaj sobie :)
Moim zdaniem to nie bardzo dobry temat na film. Ale na przykład podoba mi się pomysł na film o aborcji u siedmiolatki, czarnym Żydzie lub koszykarzu bobsleiście - to rozumiem, to lubię!
A co do znaku zapytania: Po prostu nie znałem tego imienia.
Pozdrawiam