Przecież to fałszywy zwiastun, stworzony na potrzeby innego filmu - "Jaja w Tropikach". Najpierw poczytaj a potem próbuj zabłysnąć...
Ale to naprawdę już było. W latach 90. był film "Ksiądz", który miał szokować i faktycznie wzbudził duże emocje. Pani Szumowska spóźniła się o jakieś 20 lat.
Nie spóźniła się tylko Polska jest zapóźniona wobec Zachodu pod każdym względem nie tylko gospodarczym.
Ten trailer jest świetnym komentarzem do samego pomysłu na film o księdzu geju.
No cóż, zobaczymy w kinie czy film Małgośki (?) skończy się tylko na kontrowersji, czy może zaoferuje widzowi cóś więcej.
Ten trailer jest świetnym komentarzem do samego pomysłu na film o księdzu geju.
No cóż, zobaczymy w kinie czy film Małgośki (?) skończy się tylko na kontrowersji, czy może zaoferuje widzowi cóś więcej.
Co jest złego w pomyśle o księdzu geju? To bardzo dobry temat na film ;) I po co ten znak zapytania przy Małgośce? Nie znasz takiego imienia?
A czy ja napisałem o źle? Gdzie w mojej wypowiedzi dostrzegasz poruszanie sprawy tej wartości moralnej? Proszę nie dopowiadaj sobie :)
Moim zdaniem to nie bardzo dobry temat na film. Ale na przykład podoba mi się pomysł na film o aborcji u siedmiolatki, czarnym Żydzie lub koszykarzu bobsleiście - to rozumiem, to lubię!
A co do znaku zapytania: Po prostu nie znałem tego imienia.
Pozdrawiam