6,6 3,4 tys. ocen
6,6 10 1 3396
W pętli kłamstw
powrót do forum filmu W pętli kłamstw

Rewelacja!!!

użytkownik usunięty

Taka jest moja opinia po tym jak widziałem ten film po raz pierwszy. Scenariusz tego filmu to po prostu majstersztyk. Nie wiem czy z założenia miał to być film do dystrybucji w wypożyczalniach video czy nie. Bo jeśli miał to być film kinowy to dystrybutorzy w Polsce nieźle przyspali. Kupują gnioty w stylu SWAT - bo C. Farrel czy S. L. Jackson, Medalion - chyba chodziło im o J. Chana no bo jaki przecietny polski widz zna C. Forlani czy J. Sandsa - nawiasem mówiąć oboje lepsi on pozostałych których tu wymieniłem - a o takim filmie jak Cypher ani słychu ani widu. Jednak to dobrze że czasmi można sciągnąć coś z sieci i że jest taki serwis jak us.imdb.com - inaczej nigdy bym tego filmu nie zobaczył - a on moim zdaniem jest rzeczywiście REWELACYJNY

Podzielam znadnie!
Ten film jest na prawdę świetny! Ja nawet nie zauważyłem jak był w kinach (był w kinach?). I nie będę przesadzał - ani to wybitne role, ani kamera czy reżyseria. Ale scenariusz! I wszystko razem do kupy - po prostu rewelacja! Trochę pod koniec trąci tandetą s-f, ale to tylko parę minut. Reszta, pomysł, fabuła - nie mam słów. Gorąco polecam!