PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30391}

Walentynki

Valentine
2001
5,5 12 tys. ocen
5,5 10 1 12000
5,0 4 krytyków
Walentynki
powrót do forum filmu Walentynki

Marne te walentynki, podobnie rzecz się ma samego żenujacego 'święta'.
Film przewidywalny do szpiku kości, aktorsko też bez rewelacji, niby na niektórych bohaterkach można zawiesić oko, ale też bez szaleństw. Maska mordercy do dupy.
Moim zdaniem w sam raz w środku tygodnia może lecieć w TV o 20 i nikt by się nie zgorszył.
Nuda! 3/10

Gelu_247

nuda to twoj gust film zasluguje minimum 9/10

ocenił(a) film na 3
arek2010

Proszę Cię, na początek to moze zacznij pisać poprawnie, posiedź trochę na 'języku polskim' i ćwicz ortografię i pisownię, a później pisz posty publicznie.
Przechodząc do sedna, co takiego jest w moim guście, jeśli chcesz porozmawiać normalnie, to może rozwiń swoją wypowiedź?
Nie uważasz, że to szaleństwo dać 9 na ten marny slasher'ek?
W sumie nie wiem po co odpowiadam komuś, kto dał dyszke najnowszej pile:(

ocenił(a) film na 10
Gelu_247

o widze ze medrzec sie znalazl, Arek nie odpisuj mu nawet widac ze szczeniak ma zerowe pojecie o kinie i o kulturze osobistej

ocenił(a) film na 3
psotka2

wow, następny mózg...
Z tym szczeniakiem to odbij, a zamiast tego może jakieś argumenty dajcie. Na cokolwiek, czy na mój gust, czy na "Walentynki". Narazie to Wy zachowujecie się jak znaFcy dając takie noty bez, jakiegokolwiek rozwinięcia wypowiadzi. Całe hordy takich się plątają po FW tylko nie wiem po co.
Jedno zdaniowe posty, tylko żeby irytować innych. Nawet nie można z wami normalnej rozmowy prowadzić.

ocenił(a) film na 3
psotka2

Właśnie wszedłem w Twój profil i doszedłem do wniosku, że skoro ja zostałem nazwany przez Ciebie szczeniakiem to Ty musisz być gdzieś na poziomie płodu. Twoje oceny mówią same za siebie.
Nie sądzę na pojawienie się konstruktywnej odpowiedzi, więc to będzie koniec z mojej strony.

użytkownik usunięty
Gelu_247

Gelu nie przejmuj się haha Arek to jest jeden z największych ... na tym serwisie. Polecam Ci blog użytkownika Last Ronin. A co do filmu jak dla mnie średnio, chociaż oglądałem go 2 lata temu i teraz pewnie gdybym go obejrzał to obniżył bym ocenę za prostotę filmu, ale wtedy oglądało się go przyjemnie.Pozdrawiam.