PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56770
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

10/10

ocenił(a) film na 10

Genialny film !
Ciekawe dialogi, dobra akcja, można się nieźle uśmiać.

ocenił(a) film na 1
BialaJoanna

Z całym szacunkiem każdy ma swój gust ale Ty chyba dobrych filmów nie oglądałaś,dać za to 10?!matko i córko nawet na haju bym nie dała 2 ale oczywiście masz prawo oceniac jak chcesz

ocenił(a) film na 3
CelineMarie

a ja się tej młodej pani nie dziwię; zerknąłem na jej profil i już wiem WHY ?!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 1
BialaJoanna

"Ciekawe dialogi", to dobre! Współczucia dla Twojego wypaczonego gustu.

ocenił(a) film na 2
FILioza

do takich odbiorców jak założycielka tematu był adresowany, ale o gustach podobno się nie dyskutuje.

mnie osobiście ten film obraził, obraził mnie jako widza swoją słabizną i beznadziejnością.
Chciałem się tylko podzielić tym iż dostrzegłem u siebie dziwny syndrom.
Widząc w telewizji coś totalnie beznadziejnego, programy typu "dlaczego ja" czuję się zażenowany przed telewizorem,
prawdopodobnie dlatego że jest mi wstyd oglądając coś przeznaczonego dla ludzi o poziomie inteligencji kozy.

Tak samo czułem się oglądając ten film a zwłaszcza sceny z amatorskimi gangsterami, to było dość żałosne widowisko.

Zawyżone 2/10. Punkt za Sochę i punkt dla Pazury jako człowieka którego aktorską twórczość szanuję, nic więcej.

drętwa gra, nudny, beznadziejne dialogi, nie trzymająca się kupy akcja, Pan Pazura ma chyba kryzys wieku średniego, jest jednym z moich ulubionych aktorów i ulubionych polskich komików ale do kręcenia filmów niestety się nie nadaje.
Na szczęście na film nie wydałem złotówki, żałowałbym tak samo jak po filmie Ciacho, na który naiwnie poszedłem do kina.

jedyne co pozytywnego widziałem w tym filmie to mój kolega w dwóch scenkach.

BialaJoanna

chyba oglądałyśmy inny film... kiepsko, kiepsko. Trochę Frycz ratuje...całość 3/10 to max

ocenił(a) film na 3
Blondikas

Naśladowanie filmów amerykańskich, a do tego głupia próba(coraz powszechniejsza) tolerancji poprzez pokazywanie pedalstwa i innych nienormalności to bardzo zły pomysł. Strasznie mnie to zirytowało. Myślałem, że to będzie coś autorskiego, a nie zrzynanie z różnych, głównie zachodnich filmów. Wyszło nijak bo sponsorzy robią swoje.