PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56770
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

8/10

ocenił(a) film na 8

Nie zwracajcie uwagi na posty poniżej film jest ok 8/10

ocenił(a) film na 4
sylwester_3

jak na razie to ja po pierwszym obejrzeniu w cale nie mam wyrzutów sumienia, że okradłem czarka pazurę i zamiast iść do kina ściągnąłem film z internetu.
więc opowiedz mi proszę, co takiego podobało Ci się w tym filmie?

m_i_n_k

m_i_n_k
Mam to samo

""film jest ok 8/10"" jest OK to aż 8/10

ocenił(a) film na 6
m_i_n_k

roz.jebałeś system tym komentem :D
ja zrobię to samo, ściągnę ten sh.it i ocenię:D

ocenił(a) film na 8
sylwester_3

8/10 Film jest ciekawy i przyjemny.

ocenił(a) film na 3
sylwester_3

Ocena filmu który jest OK to 4/10 max 5/10 , ocena 8/10 oznacza film bardzo dobry a ten na bank taki nie jest. Nie polecam tego filmu. Jedyne co jest w nim fajne to parę ciekawych ujęć Łodzi i może ze dwa dobre teksty. 3/10

ocenił(a) film na 8
twim

Dla mnie film jest bardzo dobry,i nie żałuje że go oglądałem.

ocenił(a) film na 3
patryk5555555555

Bardzo śmieszne.

ocenił(a) film na 8
sylwester_3

dobre polskie kino . polecam innym moja ocena 8/10 :)

ocenił(a) film na 2
CalvinTower

Błagam... Nie układajcie zdań w których zwroty "dobre" i "polskie kino" stoją obok siebie. Zastanawiam się tylko kiedy ludzie się nauczą, że w ostatnich latach coś takiego nie powstało i pewnie jeszcze długo nie powstanie.

Odemnie 2/10... I to naciągane szczerze mówiąc.

ocenił(a) film na 8
Sad_Man

Chyba nie wiesz co piszesz albo filmu nie widziałeś.Zresztą powstało wiele filmów które warto zobaczyć

CalvinTower

dobre kino? a Przekręt, Pulp Fiction oglądałeś? Pytam, bo sceny z Cyganami, ujęcia kamery gdy bracia pukają do mieszkania, albo otwierają bagażnik wrzucając broń nie wzięły się znikąd :P Nie mów że to dobre kino, bo nie widziałeś dobrego kina. Albo się śmiejesz na polskich komedyjkach 14 lutego co roku

Pirogoeth

też mi się wydaje że sporo patentów z tej mega produkcji już gdzieś oglądałem - no może w lepszym wykonaniu.

Lop

oglądałam Przekręt i Pulp fiction, film Pazury to nieudolne naśladownictwo panów Tarantino i Ritchie

ocenił(a) film na 3
sylwester_3

Chyba oglądałeś coś innego. Ja właśnie zmarnowałem 2 godziny mojego życia na obejrzenie tego gniota.

ocenił(a) film na 5
sylwester_3

Powiem inaczej - Cezarego Pazurę stać na coś lepszego. W filmie było kilka zabawnych momentów, zwłaszcza z ekipą Cygana. A najlepsza scena to - The end - w wykonaniu reżysera. Generalnie całość to zlepek średnio udanych gangsterskich gagów połączonych pseudohollywoodzkimi efektami audiowizualnymi - typu slow motion albo bullet time. Wydaje mi się, że produkcja poszła w złym kierunku po prostu. Zamiast skupić się na warstwie dialogowej poszło w stronę scen akcji, które z oczywistych powodów nie wychodzą Polakom. Może Pazura i jego ekipa wyciągną wnioski i zrobią cośna miaręswoich możliwości intelektualno-budżetowych:) Jak dla mnie 5/10 z przymrużonym okiem.

ocenił(a) film na 8
pawlog89

właśnie zupełnie się nie zgodzę To mam być Polskie kino a nie rżnięcie kucyka wibratorem twojego brata.
Chyba nie rozumiecie Polskiego klimatu.