jak na razie to ja po pierwszym obejrzeniu w cale nie mam wyrzutów sumienia, że okradłem czarka pazurę i zamiast iść do kina ściągnąłem film z internetu.
więc opowiedz mi proszę, co takiego podobało Ci się w tym filmie?
roz.jebałeś system tym komentem :D
ja zrobię to samo, ściągnę ten sh.it i ocenię:D
Ocena filmu który jest OK to 4/10 max 5/10 , ocena 8/10 oznacza film bardzo dobry a ten na bank taki nie jest. Nie polecam tego filmu. Jedyne co jest w nim fajne to parę ciekawych ujęć Łodzi i może ze dwa dobre teksty. 3/10
Błagam... Nie układajcie zdań w których zwroty "dobre" i "polskie kino" stoją obok siebie. Zastanawiam się tylko kiedy ludzie się nauczą, że w ostatnich latach coś takiego nie powstało i pewnie jeszcze długo nie powstanie.
Odemnie 2/10... I to naciągane szczerze mówiąc.
Chyba nie wiesz co piszesz albo filmu nie widziałeś.Zresztą powstało wiele filmów które warto zobaczyć
dobre kino? a Przekręt, Pulp Fiction oglądałeś? Pytam, bo sceny z Cyganami, ujęcia kamery gdy bracia pukają do mieszkania, albo otwierają bagażnik wrzucając broń nie wzięły się znikąd :P Nie mów że to dobre kino, bo nie widziałeś dobrego kina. Albo się śmiejesz na polskich komedyjkach 14 lutego co roku
też mi się wydaje że sporo patentów z tej mega produkcji już gdzieś oglądałem - no może w lepszym wykonaniu.
oglądałam Przekręt i Pulp fiction, film Pazury to nieudolne naśladownictwo panów Tarantino i Ritchie
Chyba oglądałeś coś innego. Ja właśnie zmarnowałem 2 godziny mojego życia na obejrzenie tego gniota.
Powiem inaczej - Cezarego Pazurę stać na coś lepszego. W filmie było kilka zabawnych momentów, zwłaszcza z ekipą Cygana. A najlepsza scena to - The end - w wykonaniu reżysera. Generalnie całość to zlepek średnio udanych gangsterskich gagów połączonych pseudohollywoodzkimi efektami audiowizualnymi - typu slow motion albo bullet time. Wydaje mi się, że produkcja poszła w złym kierunku po prostu. Zamiast skupić się na warstwie dialogowej poszło w stronę scen akcji, które z oczywistych powodów nie wychodzą Polakom. Może Pazura i jego ekipa wyciągną wnioski i zrobią cośna miaręswoich możliwości intelektualno-budżetowych:) Jak dla mnie 5/10 z przymrużonym okiem.