PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56794
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Brawo...

ocenił(a) film na 7

wygrałeś talon na k..we i balon :)

ocenił(a) film na 6
filip6891

- ...a magiczne słowo ?
- abrakadabra ? A wypierda... :)

ocenił(a) film na 6
filip6891

Frycz ratował ten film jak tylko sie dało.... i on mi sie najbardziej podobał w tym filmie

ocenił(a) film na 7
Morfo_2

tak teksty Frycza powalały a nie podobał Ci się gangster małaszyński? ciekaw jestem kiedy polscy pseudoaktorzy nauczą się przygotowania do roli, zero mięśni, zero czegokolwiek i to ma być bandyta heh

ocenił(a) film na 6
filip6891

Jakie mięśnie? Gangster to nie kulturysta, Boże czytasz i nie grzmisz.

ocenił(a) film na 7
junkhead

Ty chyba za mało filmów o gangsterach widziałeś :) Nie wzywaj imienia Pana Boga na daremno

ocenił(a) film na 6
filip6891

Widziałem sporo, dlatego wnioskuję, że gangster nie równa się Pudzian. Broń palna to o wiele lepsze narzędzie niż siła mięśni :).

ocenił(a) film na 7
junkhead

a kto tu mówi o jakimś koksie, chodziło mi o to, że żaden z aktorów polskich nie dba o siebie tak jak aktorzy z zachodu, Polacy to zwykłe chuchra

ocenił(a) film na 4
filip6891

Małaszynski - tragedia. Jego najgorsza "rola" chyba, Zagral u Pazury (jak cala reszta swity) raczej po kolezensku, zeby pomoc kumplowi, no ale im nie poszlo.
Mnie ten film nie bawi. owszem jest kilka dobrych tekstow, ale to za malo. cala historia jest niedopracowana, gra aktorow pozostawia wieeele do zyczenia, Film jest za dlugi, napchany nie wiadomo po co zbednymi scenami. Mialo byc swiatowo, gangstersko i zabawnie a wyszlo jak zawsze - bardzo srednio.

ocenił(a) film na 3
bravo007

wygrałeś talon na k..we i balon - najlepszy tekst z filmy no i scena w samoachodzie po zabiciu ruskich