PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609757}

Więzień labiryntu

The Maze Runner
2014
7,0 218 tys. ocen
7,0 10 1 218336
5,3 31 krytyków

Więzień labiryntu
powrót do forum filmu Więzień labiryntu

Z tego co mi wiadomo to 3 filmy będę walczyć o to który jest najlepszy w tym klimacie tego roku
2014. Jak myślicie który okażę się najlepszy:
1. Niezgodna
2. Igrzyska Śmierci
3. Więzień Labiryntu

ocenił(a) film na 6
PaulaGlee25

W tym klimacie, czyli młodzieżówka? Igrzyska Śmierci. To jeden z najbardziej oczekiwanych filmów tego roku, nie tylko przez młodzież. Kupa efektów specjalnych, kupa kasy i kupa fanów. To już praktycznie legenda. Więzień Labiryntu mi się podobał, ale (póki co) nie jest tak popularny jak Igrzyska. A co do Niezgodnej... cóż, moim zdaniem jest to jedna z największych porażek kinematografii i literatury młodzieżowej ostatnich lat, praktycznie w całości zerżnięta z wyżej wymienionych "Igrzysk Śmierci". Niestety dalej jest dużo nastolatek, które się tym jarają.

ocenił(a) film na 10
theMedicalDoctor

Podobno Więzień Labiryntu pobił wcześniejsze dwie części Igrzysk, ale czy pobije tą 3 część, cóż będzie bardzo trudno. Niezgodna co jak co, i tak będzie na 3 miejscu, o ten tytuł jednak walczyć będą Igrzyska z Więźniem ;)

ocenił(a) film na 3
theMedicalDoctor

Kupa efektów specjalnych i kupa kasy oznaczają zazwyczaj kicz. Gdzie się podziały czasy w których efekty były przyprawą a nie daniem głównym?

ocenił(a) film na 5
PaulaGlee25

żaden

PaulaGlee25

Gra Endera mógłbyś jeszcze dodać ;)

ocenił(a) film na 3
PaulaGlee25

Z tych trzech co widziałam, jeśli trzeba wybrać to najbardziej, ujdzie:
1.Niezgodna
niestety więzień labiryntu mnie zawiódł, gniot totalny, a igrzyska śmierci najfajniejsza była pierwsza część, reszta naciągana

ocenił(a) film na 10
pandziaak

Według mnie najpierw Igrzyska śmierci potem więzień labiryntu a niezgodna to dls mnie kompletna klapa.

ocenił(a) film na 6
lulu22

Te igrzyska można bez irytacji przeżyć nie mając naście lat? Więzień labiryntu arcydziełem nie jest, ale też nie nudziłem się więc jestem ciekaw, bo z reklam i opisów w internecie - to igrzyska wydały mi się strasznie "nastolatkowym" filmem, który będzie trzeba odpuścić po kwadransie seansu. Niezgodna już w samym założeniu wydaje mi się badziewiem, ale może tak jak z igrzyskami - mylę się?