PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=394398}
7,7 160 tys. ocen
7,7 10 1 159598
5,7 43 krytyków
Wielki Mike. The Blind Side
powrót do forum filmu Wielki Mike. The Blind Side

Oscar

ocenił(a) film na 8

Dla Sandry Bullock - NIE, dla Quintona Aarona - TAK! Wielka pomyłka Akademii...

buzzkill

obydwie postaci powinny otrzymać Oskara. Zasłużony dla Sandry, otrzymała go za wierne odzwierciedlenie realnej postaci i jej emocji

ocenił(a) film na 9
ruski011

zgadzam się.. trzeba zauważyc Jej grę aktorską, a nie samą osobę.. moim zdaniem należał się Sandrze ten Oskar..

buzzkill

Bzdura... Sandra jak najbardziej zasłużyła na Oscara za tą rolę. Była naprawdę znakomita. Mam wrażenie jakbym oglądała inny film niż buzzkill... Aaron też zagrał nieźle, ale z pewnością nie był to poziom Sandry, więc kompletnie nie rozumiem Twojego komentarza.

basia14harpo

nic złego nie napisał a film wysoko ocenił, nie każdy jednak docenia grę aktorską i urodę Sandry:)

ocenił(a) film na 8
ruski011

ja też uważam,że obydwoje zasłużyli na oscara,ale wiemy że akademia dała go jej.Może dlatego,że jest bardziej znana ;)

ocenił(a) film na 6
buzzkill

Ja mam wrażenie, że Akademia się obudziła i stwierdziła "Oj Sandra nam się starzeje, a nic od nas nie dostała..." Lubię Bullock, sympatyczna aktorka, ale nie jest dla mnie aktorką oskarową.

ocenił(a) film na 8
goslawa25

zgadzam się, ja też lubię Sandrę (Miss Agent - Mistrzostwo!) ale nie oszukujmy się, nie jest to aktorka na miarę Oscara. Natomiast Quinton Aaron mógłby być wielkim odkryciem, a tak to jego występ w Blind Side przeszedł bez echa.

buzzkill

zasłużyli oboje, taka prawda