Hej wszystkim!;) Szukam podobnych filmów dla nastolatków takich jak ,,Wild Child", czy ,,Angus, Stringi i Przytulanki"!
Czy mogę liczyć na Waszą pomoc?:)
ogladalam kilka podobnych filmow, ale niestety nie pamietam wszystkich tytulow.. ;p
W kazdym razie na pewno "Dziewczyny z St. Trinian" . ;]
wiec hym.......
Nancy Drew i tajemnice Hollywood ;P
dziewczyny z drużyny [wszystkie 4 czesci]
wredne dziewczyny
czego pragnie dziewczyna
dziewczyny z wyższych sfer
zakręcony piątek (stare ale wciąż fajne:P)
sydney white [<3 przystojny gosc;p]
całe szczęście - tez nawet dla mlodziezy;p
wyznania małoletniej gwiazdy
księżniczka na lodzie
stowarzyszenie wędrujących dżinsów
17 again
wiekszosc z nich jest znana ;d ja wielu nie pamietam ale jak sobie przypomne to napisze;]
"Wszyscy święci"
"Bratz"
"Pięć dziewczyn z Teksasu"
"Do biegu gotowi impreza"
"W rytmie Hip-Hopu"
Ja jeszcze polecam Hot Chick (Gorąca Laska)..;)
Historia Kopciuszka -z Hilary Duff
Kopciuszek- Roztańczona historia -z Seleną Gomez
Twarda Sztuka (trochę nie w moim guście, ale jakoś zdzierżyłam ;)) -z Lindsay Lohan
Lizzie McGurie -z Hilary Duff
..szczerze mówiąc nie oglądałam jeszcze Wild Child ale filmy powyżej są mniej więcej w takich klimatach jak te podane wyżej. I sorki za ewentualne powtórki ;)
Pozdrawiam.
tak, bo 'twarda sztuka' nie leżało nawet obok 'wild child' to zupełnie różniące się od siebie filmy.
jak już wspomniano, Dziewczyny z St.Trinian , po prostu wyryło się w mojej głowie. No i aktorka łącząca te filmy.
Co jak co , ale Dziewczyny podobały mi się bardziej , chociażby ze względu na : head-girl , wątek Dziewczyny z perłą i ... Colina :D
czy ten film "Pięć dziewczyn z Teksasu" można gdzieś pobrać albo obejrzeć online ?
Angus, stringi i przytulanki został zekranizowany?!?!?! :O
przecież to moja ulubiona książka, wraz z całą serią "zwierzenia georgii nicolson" sprzed kilku lat. :)
jajaja muszę to czym prędzej obejrzeć <3 i książkę też polecam przeczytać, całym serduchem ;)
17 again
Zakochana złośnica
Sidney i siedmiu nieudaczników
Czego pragnie dziewczyna
Ona to on
Wredne dziewczyny
Stowarzyszenie wędrujących dżinsów
Przesyłka specjalna
;dd
i jeszcze
Kopciuszek-roztańczona historia
Historia kopciuszka
W rytmie hip hopu
Nie wierzcie bliźniaczkom
A taki film gdzie koleś śpiewa piosenkę pt. 'Molly' I tam jakoś śpiewa o jej uśmiechu i o niej ... Może ten film już wymieniłyście - nie wiem , ale tak jakoś mi się przypomniało ! xD
Chodzi o piosenkę Molly smile? Ta piosenka pochodzi z filmu Dziewczyny z wyższych sfer w którym gra Dakota Fanning i Brittany Murphy. ;)
Molly smile śpiewa Jesse Spencer znany z roli dr.Chace'e Housie ;D
Pochodzi z filmu dziewczyny z wyższych sfer
wow, oglądam Housa uwielbiam Chace'a i piosenki Jessego ale nie skojarzyłam ich! Dzięki, że powiedziałaś bo gdyby nie Twój wpis do tej pory bym tego nie wiedziała. xD
cześć :)
oglądał ktoś z Was film 'spadaj'? jeśli tak, to wiecie może, cóż to jest za piosenka zaczynająca sie w ok 23 minucie, kiedy ona biegnie po tym jak była z trenerem w tej kawiarni czy gdzies tam?:)
pomóżcie!:)
Owszem, oglądałam i...jeśli dobrze Cię zrozumiałam to chodzi Ci o piosenkę zespołu My Morning Jacket "One big holiday" ;)
Naj są : Zakochana Złośnice <3333 & Angus, Stringi i Przytulanki - te musisz zobaczyć. Elita? Przewidywalny, ale super stroje.
To ja dorzucę jeszcze:
Cała ona -> kocham ten film ;)
Całe szczęście
Dziś 13, jutro 30
Muza i meduza -> niewiem czy w tym guście ale dla młodzieży
Wszystkie te filmy oglądałam nawet po kilka razy i mogę powiedzieć że są naprawdę dobre.