Faceci mają swoje ulubione filmy, a "laski" swoje. Widzicie na okładce same dziewczyny w wieku 17 lat w różowych strojach i ślniący napis WILD CHILD to nie zabierajcie się do tego filmu jeśli nie lubicie takiego kina. Ja nie lubie osobiście ale niestety na moją dziewczynę bardzo wpływa popkultura więc byłem skazany to zobaczyć.:p Warto zobaczyć ten film dla samochodu którym jeździ pewien blondyn no i dla moim zdaniem przezabawnej sceny kiedy wykonują HAKA(taniec przed meczem rugby) no i główna aktoraka też niczego sobie oczywiście dopóki się nie przefarbwała.
My mamy american pie i inne filmy przesycone "męskimi żartami" które często dla kobiet są obleśne lub niezrozumiałe. Dajmy im się nacieszyć ślicznymi blondynami i lekkimi fabułami. Niech mają:p
p.s.
współczuje chlopcom, którzy krytykowali ten film i rozpoczynali bezsensowne dyskusje. Pisze tylko z ich powodu na tym forum. To tak samo jakbyście weszli na forum dla pań na temat przedłużania włosów lub dobierania makijażu i pisali, że się malowaliście i nic w tym fajnego. Hehehe współczuje wam troche:p (bez urazy)