6,5 49 tys. ocen
6,5 10 1 48964
4,0 3 krytyków
Wild Child. Zbuntowana księżniczka
powrót do forum filmu Wild Child. Zbuntowana księżniczka

Wild Child

ocenił(a) film na 10

ten film jest rewelacyjny takze polecam serdecznie jestem w stanie ogladac go w kolko:) polecam :)

ocenił(a) film na 9
_poppy_

o rany juz myslałam ze tylko ja tak go uwielbiam :)

ankuls

tak szczerze oglądałam go już kilka razy...wiem że to głupie ale strasznie mi się podobał...;P

SYLWIA95

Ech ten film ma coś świtnego w sobie : żadnych głębszych treści, ale jest tak wciągający :p aha, dla wszystkich zainteresowanych: na stronie deezee (o ile się nie mylę tak to się pisze) można kupić kalosze w tulipany (takie jak miał roberts na randce z pettyferem) :P

Evelyn_8

no właśnie..... to przynajmniej nie jestem jedyną która tak uważa.......

ocenił(a) film na 10
SYLWIA95

też tak uważam. :))
i choć są osoby których zdaniem ten film jest pusty i oglądają go tylko 10-latki to ja na prawdę go lubię.
jest lekki i przyjemny do oglądania.
i powiem wam że ja znalazłam w nim pewien przekaz, morał czy jakkolwiek to nazwać. bardzo ważny. trochę ciężko to opisać.. hm, a być może trafił on tylko do mnie...
ale zdecydowanie polecam film. :))

ocenił(a) film na 7
_poppy_

nie powiem fajny film ... jeden z moich ulubionych. szkoda, że to nie film ten, które sie w częściach kręci, bo jestem ciekawa, co by było w 2 ;D

Jull94

nom ja też... trochę głupio się skończyło....

ocenił(a) film na 7
SYLWIA95

właśnie, mogła by być jakaś II część, ale i tak film mi się bardzo podobał. Można się przy nim odprężyć ;)

ocenił(a) film na 7
_poppy_

ja też tak uważam - dzisiaj go oglądałam i mianowałam go moim ulubionym filmem ;) ja oglądałam w necie - ja by ktoś chciał zobaczyć - http://www.kino-online.name/index.php?podstrona=wyswietl&id=430

_poppy_

Ja osobiście jestem fanką bardziej ambitnego kina, ale mówiąc szczerze, film spodobał mi się. Co prawda amerykański lans, bogaty tatuś, ekstra dom w Malibu, najlepsza angielska szkoła, torebeczki, włoski, sukienki, komórki, happy end - tak wygląda prymitywnme ułesejsie kino. Ale film przyjemnie się ogląda, niektórzy się pośmieją, inni wzruszę, ale ważna jest wygoda oglądania - miło. W sam raz na piątkowy/sobotni/niedzielny wieczór bądź jak kto lubi popołudnie.
A powiem Wam , że gdyby zrobili drugą część, cyli dalsze perypetie Poppy i jej przyjaciółek, wrogiń, "ciach" obejrzałabym. (np. college / studia )

akiram

Ja uwielbiam ten film xD Byl zadygisty xD