6,5 49 tys. ocen
6,5 10 1 48964
4,0 3 krytyków
Wild Child. Zbuntowana księżniczka
powrót do forum filmu Wild Child. Zbuntowana księżniczka

film dla dziewczyn w wieku gimnazjalnym...glupiutka milosc...szkola...dzieciaki....nic powaznego.Zawiodlam sie bo czekalam troszke na ten film...okazal sie totalna klapa...

piastanka

to ja napisze tak, jestem chlopakiem mam 18 lat chodze do szkoly zawodowej o zawodzie górnik eksploatacji podziemnej i film naprawde fajny i kazdemu moge z czystym sumieniem polecic ;]

3grp

hehe czy ktos cie prosil o wypisanie twojego calego zyciorysu:P przykro mi to mowic,ale mezczyzni dorastaja pozniej...prawdopodbnie jeszcze nie myslisz dojrzale wiec podobaja ci sie filmiki dla dzieci:P

piastanka

ja tez mam 20 lat, jestem kobieta, studiuje fizjoterapie, i jakos nie uwazam ze to dziecinny film, bardzi fajny i zabawny, pelen humoru, wiec popieram kolege wyzej

użytkownik usunięty
sloneczko_kocha

nie dziecinny? to jaki? do slodkosci glupoty itd doadalabym schematycznosc- rozwydrzona nastolata musi robic cos czego nie chce bla bla bla oczywiscie jest takze jakas wredna dziewczyna i te dobre dzieki ktorym sie zmienia zaczyna inaczej patrzec na swiat potem jak juz sie zmeinia wszystko oczywiscie legnie w gruzach-nie z jej winy... potem kazy jej wybacza i uwielbia...dobra wygrywa zla przegrywa czyli wszysko co musi byc w plytkim filmie dla nastolatek

takich filmow sa setki, podobnej tematyce identycznym schemacie... w tym filmie nie ma nic co by bylo lepsze od tamtej reszty... nawet nie jest smieszny jak niektore...

mnie sie w tym filmie jedynce co podobalo to torebka i kolorystyka w sypialni...

3grp

Ej, to jest pedalskie, ale mi też film się podobał :D

Z początku sprawiał wrażenie kolejnego frajerstwa aka super-duper sweet sixteen, ale jak usłyszałem jak ta cała Poppy mówi "beeeeatch" to wiedziałem, że będzie beka. I faktycznie - niektóre sceny były całkiem pocieszne, zresztą cały film był pocieszny. Ot, taka odskocznia od "poważnej papki intelektualnej"

przesadziłbym, gdybym dał 8, ale nie miałbym sumienia, gdybym wystawił poniżej 6, oceniam tak na 6,45 - w zaokrągleniu klikam w szóstą gwiazdkę.

pzdr :P

ocenił(a) film na 9
piastanka

Ale nastolatki tez muszę coś oglądać. Młodzieżowe filmy jak najbardziej!

ocenił(a) film na 1
F_A_N_G

...niech będą i młodzieżowe, ale tutaj mamy przykład totalnej głupoty... główna bohaterka(któreś już z kolei wcielenie młodzieńczej Paris Hilton) zmienia się w człowieka!!! przy czym wygrywa wszystko -mecz, chłopaka, zaufanie u koleżanek, respekt u pani dyrektor, kopie dupę głównej antybohaterce i tonę innych, coś jak cuda Tuska, tylko do potęgi... to nie bajka nawet, nie wiem do czego to zakwalifikować!

Są filmy dla wszystkich, dla młodzieży też, ale "to coś" powinno być puszczane tylko w ameryce... Polskie dzieci nie przechodzą "takich" stadiów rozwoju(patrz- głupie amerykańskie rozpieszczone dziecko mówiące skrótowcami np. LOL, ROTFL, BFF, szczyci się tym ilu przeleciała(choć to chyba był żart w filmie) ma przy tym wszystkim 15 lat i więcej tapety niż szarych komórek)...
ogólnie tragedia nawet jak na filmy młodzieżowe...
nadal 1/10 i miano po disaster movie drugiego najgorszego filmu roku w moim skromnym zestawieniu

Biey

bardzo dobrze to ujol kolega powyzej;) jestem w 100% tego samego zdania...pozdrawiam wszytskich tych za i przeciw:)

piastanka

Czy ten film jest już w Polsce? Bo jestem ciekawa tego filmu...

ocenił(a) film na 5
piastanka

do autorki, no chyba nie powiesz, że oczekiwałaś CZEGOś POWAżNEGO po tym filmie;p;p??