6,5 49 tys. ocen
6,5 10 1 48964
4,0 3 krytyków
Wild Child. Zbuntowana księżniczka
powrót do forum filmu Wild Child. Zbuntowana księżniczka

to sie moze podobac, dziewczyna w wieku 10 lat, ja mam 24 i powiem ze poziom tego filmu bardzo niski, jak ktos ma w glowie tylko ciuszki, chlopakow i wyglupy to moze sie podobac, ogolna idea tego fimu zla nie byla, glupia nastolatka z Malibu ktora w szkole dla dziewczat w uk ma sie zmienic, ale poziom tego filmu chwilami, jaies pioseneczki, przebieranki amerykanszczyzna, sprawia ze chwilami sie go odechciewa ogladac i trzeba przewinac do przodu na jakies normalniejsze momenty

seawoman

wydaje mi się, że ten film jest stworzony głównie dla nastolatek.

ocenił(a) film na 7
seawoman

a tam gadasz. ja mam 23 lata i mnie jakoś się film spodobał. aż sama się zdziwiłam, bo spodziewałam się totalnej kiszki.

Agniecha

ja mam 14 lat, i jestem strasznie zawascynowana tym filmem.

ocenił(a) film na 6
zpx

ja też mam 14 lat i jednak to nie dla mnie...

ocenił(a) film na 10
seawoman

Jeśli nie podobają Ci się tego typu filmy, po co je oglądać? ;) Nie sądzę, że jest to film dla nastolatek w wieku gimnazjalnym. Sama ten etap mam już daleko za sobą, a film mnie rozbawił. Ale mimo wszystko, jakie filmy Ty oglądałaś mając 15 lat?

seawoman

mi również sie film podobał. specjalnie go ściągałam z innego programu, bo w moim nawet tego nie było ;) . film ukazuje metamorfoze Poppy jak to z rozpuszczonej dziewczynki stała się normalną nastolatką, dla której nie liczą się tylko ubrania, włosy, błyszczyki ... , a przyjaciółki ; ). Nie kazdy docenia to co ma!

paulina_july

no ja bym tak tego w słowa nie ubrala ;D troche za bardzo drastycznie podchodzimy do tego filmu, on nie odzwierciedla jakiegos wielkiego kina. Miło sie ogladalo, ale szybko o nim zapomnialam, bo to film lekki, bez jakiegoś morału czy myśli przewodniej.

Ogolnie moze byc czy 5/10

mala1ok

Ups. mialam napisac: Ogolnie moze byc czyli 5/10

ocenił(a) film na 3
seawoman

jest coś przerażającego, w tym co piszecie.
film jest smutno płytki i zalatuje różem, można go obejrzeć, jeśli ktoś nie oczekuje od filmów niczego poza zmieniającymi się kolorowymi obrazkami, przesłodzoną muzyką i popiskiwaniem. Ściągnęłam, obejrzałam, a teraz próbuję zapomnieć:-)

in_grid

oj ,ale takie filmy też są potrzebe. i mysle że jak na ten rodzaj filmów (słodkie filmy dla nastolatek) ten jest naprawde niezły. Jak ja się smiałam kiedy Harriett weszła na imprezę przebrana z akeirę knightley z dumy i uprzedzenia!

Evelyn_8

Film jest lekki, z założenia nieambitny więc matko nie czepiajcie się. idealny na chandrę, wieczór z koleżankami czy film z czekoladą i toną czipsów. Takie filmy są dobre kiedy nie razi gra aktorska, a tu nie raziła. Dla mnie 7/10