6,5 49 tys. ocen
6,5 10 1 48964
4,0 3 krytyków
Wild Child. Zbuntowana księżniczka
powrót do forum filmu Wild Child. Zbuntowana księżniczka

zaskoczenie

użytkownik usunięty

pewnie jestem jedną z niewielu ale ja jestem pozytywnie zaskoczona...spodziewalam sie czegos duzo gorszego, takze jak najbardziej polecam :)

użytkownik usunięty

Mi także się podobał.Chociaż film nie jest jakiś ambitny ale jak najbardziej dla młodzieży.Fajnie,że jeszcze produkują filmy młodzieżowe(prócz disneyowskich),w których nie jest ciąglę jakiś zboczonych tekstów itp.A tu tak w sam raz rozłożone :) I zauważyłam,że jak Poppy szła pod murem(wtedy jak próbowała coś zrobić żeby wylecieć ze szkoły),to miała tak splecione włosy,że wyglądała jak Ashley Tisdale.A w momencie,gdy siedziała na krześle u fryzjera(z nową fryzurą)przypominała mi aktorkę z 'Sex Drive' :)

użytkownik usunięty

No wlasnie fajnie, ze jeszcze robią takie filmy... osobiście nie trawie disneyowskich dlatego Ashley Tisdale Poppy mi nie przypominała a przynajmniej tego nie dostrzeglam, ale zgadzam sie jak najbardziej moze to nie jest jakiś bardzo ambitny film ale posiada morał i bardzo przyjemnie się go ogląda :)

użytkownik usunięty

W niektórych momentach jak miała blond włosy to przypominała Ashley Tisdale.Obejrzyj film jeszcze raz i przyjrzyj się dokładnie.Np. gdy przyjechała do tej szkoły(w takich wielkich okularach)to bardzo przypominała Ashley i też w momencie,gdy robiła różne wybryki żeby ją wyrzucono :)

użytkownik usunięty

możliwe, ale ja jednak chyba wole, zeby mi jej nie przypominala, chce, zeby pozostała w mojej pamięci jako fajna brunetka ;)

użytkownik usunięty

A mi się podoba i w blond i w brązie ;) Ładna dziewczyna to jej pasuje :)