4,8 1,4 tys. ocen
4,8 10 1 1379
6,5 2 krytyków
Wildling
powrót do forum filmu Wildling

Myślałam, że nie widziałam tego filmu, a jednak już go raz widziałam i chyba tylko ze względu na Liv Tyler... Już od początku filmu widz domyśla się, o co chodzi w tym filmie. Początek był może i trochę interesujący, lecz im dalej w las... Niestety. Jedynie role Liv i jej filmowego brata są dobre, główna bohaterka mnie nie przekonuje jak i praktycznie cały film. Jestem na Nie.

Jeszcze takie małe coś co mnie wkurzyło zaraz na początku - mała Anna miała śliczne niebieskie oczy, potem jako trochę większa ciemne(nie mieli innej aktorki na tę chwilę?), potem znowu niebieskie.. Ale to taki szczegół.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 3
Monica_7

Faktycznie. Film był słaby. Obejrzałem przypadkiem i nie czytałem wiele o fabule. Myślałem, że motyw odnajdywania się bohaterki we współczesnym świecie,walki z instynktami potrwa dłużej i też całość nie obróci się w tak dynamiczną, ale powierzchowną stronę. Natomiast nie mam takich zarzutów do aktorki. Widziałem ją w "The Diary of a Teenage Girl" i była tam fajna, naturalna. Tutaj nie miała wiele do grania (Tyler podobnie). Oczy ma nieziemskie i jej obsadzenie to mały atut całości.