Wirtualna miłość

Virtual Sexuality
1999
5,9 439  ocen
5,9 10 1 439
Wirtualna miłość
powrót do forum filmu Wirtualna miłość

Fajny, śmeszny, OK

ocenił(a) film na 8

Fajny filmik. Fabuła niebanalna, obsada w porządku. Naprawdę OK. Co jeszcze trzeba powiedzieć to napewno nie jest dramat, tak jak jest to napisane na stronie głównej tego filmu, ale jest też dobrze podane, że jest to poprostu komedyjka romantyczna.
Warto obejrzeć!

użytkownik usunięty
254a

Sympa
Sympatyczny, to racja- i uwielbiam Laurę Fraser- ma śliczniutki uśmiech. aha, film ma, według mnie bardzo dobre zdjęcia autorstwa Briana Tufano.

254a

niezly film, niezly, nienajgorszy :P a dzis widzialem to pierwszy raz... mowcie co chcecie, ale ja nie zaluje tych 2 godzin - daje 9/10.

Mi by tez sie przydala taka Narcyz - maszynka, ktora by usunela plame z mojego mozgu (bo ja mam w sobie cos z Chasa (to chorobliwie wrecz u mnie niskie mniemanie o sobie i malo interesujaca facjate), a jednoczesnie cos z Justine (ja, tak jak ona z Idealnym Facetem, tez bym najchetniej zwiazal sie z Idealna Kobieta (o rysach Kasi Bujakiewicz... jak dla mnie Ideału wsród ideałów) ale gdzie Ona (K. B.) by chciala takiego Chasa jak ja... pomijajac juz nawet kwestie wieku (dokladnie 10 lat mlodszym typem jestem). Ale pomarzyc zawsze mozna...

To kolejny film, ktory pokazuje, ze Piekno Zewnetrzne to tylko "w mniejszej polowie" Piekno Prawdziwe (to co najpiekniejsze, jest zwykle ukryte dla oka, a szkoda). Ideal, ktory nie istnieje, jest jak parabola ktora caly czas zbliza sie do punktu zero, ale osiaga go dopiero w nieskonczonosci, czyli de-facto nigdy...

----- i czerwona róża dla P. Kasi B.: -----
---- @}----,----'---,---'---,---'--- ----
----- :* <3 :* <3 :* <3 :* <3 :* <3 :* -----

Pani Kasiu Bujakiewicz - Pani dla mnie jest Ideałem, czyli parabolą która dotarła do nieskonczoności...