Nie wiem czy powinniśmy sie cieszyć z polskich wątków w tym filmie, bo raczej nie są pozytywne. Film ( jak już wiele osób stwierdziło) średni. Miał może 2 lub 3 śmieszne scenki, ale to by było na tyle. Obejrzałam bo akurat miałam na dysku, ale do kina bym na to na pewno nie poszła, bo szkoda byłoby mi kasy. Jak ktoś nie ma co robić to polecam, ale pod jednym warunkiem. Na rozgrzewkę drink a potem można siąść i popatrzeć.
Mnie się bardzo podobał.Może ten Twój " Na rozgrzewkę drink " spowodował, że Zauważyłaś tylko " 2 lub 3 śmieszne scenki"
dokładnie też tak myślę... ten drink był niepotrzebny :) choć z drugiej strony poczucie humoru, to rzecz gustu... Natomiast nie rozumiem trochę co jest nie tak z polskimi wątkami? Że włamywacz/złodziej, czy może bardziej "łamacz" szyfrów? Nie widzę w tym nic negatywnego... jeżeli to ma być jakikolwiek objaw patriotyzmu, to chyba nie w komedii?
Oceniłam na 6/10, bo się trochę rozerwałam po ciężkim dniu i zagrało tam tylu aktorów, których znam z tak różnych ról, że naprawdę było to miłe dla oka