Jakość cgi nie razi po oczach, wygląda to lepiej niż się spodziewałem.
Scenariusz jest na podstawie książki która nie była tłumaczona na polski.
Może się wydawać trochę głupi ale jest dobrze wytłumaczone skąd dinozaury się wzięły w wietnamskiej dżungli. To nie jest poziom "65" gdzie kosmici wyglądają jak ludzie, a dinozaury jak nie-dinozaury bo scenarzyści byli leniwi.
Mam nadzieję, że doczeka się dystrybucji w Polsce. (Będzie co oglądać jak Rebirth zawiedzie)
Na trailer tej produkcji trafiłem zupełnie przypadkiem i zapowiada się to naprawdę dobrze. Lubię produkcje z dinozaurami a to tutaj dość oryginalnym pomysłem się wydaje. No nic. Pozostaje czekać. :)
Ja na ten film czekam już - nie chcę kłamać, dobre 2 lata. Bo nie pamiętam kiedy trafilem na ten tytuł i jakiś plakat na filmweb i nic więcej nie było nawet napisane.
65 było beznadziejne i miał bardzo niewykorzystany potencjał, lenistwo produkcji na całej linii a efekty specjalne to dziś norma. I te pseudo dinozaury jeszcze ahhhh.
Przewaga tego filmu nad Jurassic World jest taka, że wydaje się być prawdziwym survivalem bez ugrzeczniania go. Chociaż przyznam, że ostatni Jurassic World wypadł świetnie, tylko jedyne co go psuło to mutanty. No, ale w książce była wzmianka o próbach stworzenia nowych gatunków i producenci serii JW na tym się oparli.
JW Odrodzenie dodał majestat tym zwierzętom, zobaczymy jak wyjdzie to w Primitive War.
Myślę, że nie będzie dzieci ratujących świat ani panienek w szpileczkach uciekających przed Rexem lub podstępnych, aktorsko wyglądających, uśmiechniętych dinozaurów. Tylko strach i rzeź.