PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10049735}

Wojna

Warfare
2025
7,0 13 tys. ocen
7,0 10 1 13381
7,4 31 krytyków
Wojna
powrót do forum filmu Wojna
ocenił(a) film na 9
JohnTheBrave

Nie ma nawet dystrybutora. Gutek pewnie wypuści we wrześniu najwcześniej, o ile w ogóle.

ocenił(a) film na 7
JohnTheBrave

Dzięki pradawnym bogom są torrenty, bo premiery w naszym kraju można nie doczekać.

JohnTheBrave

Na,ekino jest za free bez logowania

maciekb80

więc to nie takie ajwaj jak się wam wydaje..

ocenił(a) film na 8
JohnTheBrave

W czerwcu ma być na Amazon Prime

JohnTheBrave

Jest od dzisiaj na Prime Video.

JohnTheBrave

Jest na amazon prime i warto odżałować te 50zł na rok (!) dla tego jednego filmu. Ale że nie ma tego filmu w kinach!?!? Ktoś powinien za to siedzieć!

JohnTheBrave

Wiecie. Bo to jest tak: Jeżeli wziąć pod uwagę, że to relacja z napadu wojsk USA na kolejne Państwo, w celu go całkowitego złupienia, okradzenia i najechania dla pozyskania źródeł ropy - to ten film momentami staje się zrozumiały. Zupełnie nie rozumiem natomiast braku jego dystrybucji. Bo ewidentnie to dzieło przedstawia kronikarsko KLĘSKĘ oddziału żołnierzy, na rzecz rabunku tego kraju z jego bogactw. I powinno się to pokazywać. Nieśmiało przypominam iż głównym powodem najazdu wojsk USA na Irak były podobno magazyny broni masowego rażenia. Nigdy ich nie odnaleziono, a złupiono to Państywo ze wszystkiego i zabito jego Przywódcę. W sumie to za nic kurde. Za posiadanie terenów roponośnych. No tak?

ocenił(a) film na 7
Wybredny_Kinoman

Saddam przez lata chyba sobie zasłużył na to wspieraniem terroryzmu.

JohnTheBrave

Co może być powodem, że nie widzę tego na swoim Primę?

6th

Ja też nie widziałam na swoim prime tego filmu, a mój kolega już tak i musiał mi wysłać link

6th

Ja też nie widziałam na swoim prime tego filmu, a mój kolega już tak i musiał mi wysłać link         https://www.primevideo.com/detail/0HNFQXGDR0N84SV8OICJTGWR0L/ref=atv_hm_hom_c_C TMhzi_HS59ccff_1_1?jic=16%7CCgNhbGwSA2FsbA%3D%3D