Na pewno nie na lapku. Film pozbawiony praktycznie soundtracku.
Jest dużo dźwięków w tle, w których trzeba się zanurzyć żeby poczuć atmosferę...
Ale jakby czasami zagrał taki dźwięk jak w sicario , jakby wchodząc do nocnego domku był noktowizor jak z sicario i podobny motyw dźwiękowy to dźwiękowo by ok. Jednak na kinie domowym z prime a jak wiemy serwisy ograniczają dźwięk :/ to pod tym kątem film średnio. Przy ocalonym, przy snajperze ten film leży jeśli chodzi o dźwięk broni i odgłosów
O czym ty mówisz? Oglądało się bardzo przyjemnie. Dźwięk Dolby Atmos robił robotę. Zmień kino domowe.
Masz na płycie? Prime nie jest przodownikiem dźwięku. Mam 7.2 i to był słaby film dźwiękowo. Serwisy okrajają dźwięk
Oj właśnie to jest genialne w tym filmie - zero muzyki. I te efekty - duże WOW! Właśnie o to chodziło żeby wciągnąć widza w sam środek akcji i takie rozwiązanie co do dźwięku myślę, że wyszło GENIALNIE. Ten pierwszy atak, te "pacnięcia" kul w ściany, przytłumione podwójne rykoszety. No i ogłuszeni żołnierze słyszący tylko swój oddech albo po prostu... hmmm... ciszę (?) . Ten film powiesił gatunkowi poprzeczkę bardzo, Bardzo, BAAARDZO wysoko.
Zgadza się... Mam słuchawki surround do kina domowego i to była pełna immersja. Super.