Michael Bay producentem i zatrunili Megan?o.O Sądziłem że ich relacje po transformersach są w tragicznym stanie a tu takie zaskoczenie
To nie tak; relacje między Michaelem Bay a Megan Fox są dobre, chodziło tylko o konflikt między Stevenem Spielbergiem a Fox . Spielberg był producentem Transformersów 3 czyli dawał kasę - czyli "rządził" . Oburzyło Spielberga to co powiedziała Megan Fox o Bayu.
A powiedziała że Bay zachowuje się na planie filmu jak esesman czy gestapowiec - (coś w tym stylu) .
W KOŃCU SPIELBERG TO ŻYD TAK JAK WIELE OSOBISTOŚCI FILMOWYCH I NIE TYLKO W H-AMERYCE I DLATEGO KAZAŁ JĄ WYWALIĆ Z PLANU - PROSTE A BAY MUSIAŁ TO ZROBIĆ - PRAWDA KASA RZĄDZI. TAK WIĘC ZNACIE ODPOWIEDŻ.
TERAZ BAY RZĄDZI BO ON JEST PRODUCENTEM
(REŻYSEREM JEST BODAJŻE LIEBESMAN)
I JĄ SOBIE WZIĄŁ DO FILMU. A WIADOMO CZY KARIERKI ONA TEŻ NIE ZROBIŁA PRZEZ ŁÓZKO Z BAYEM - CHODZIŁY TAKIE SŁUCHY.
Pozdrowienia. Sorki za stylistykę i caps locki.
Dzięki za rozwianie wątpliwości w paru sprawach, tylko jedna rzecz, wyobraź sobie żebyś ty był żydem. I teraz wyobraź sobie jakąś idiotkę mówiącą o esesmanach i gestapowcach, nie wiem jak ty, ale ja bym był wtedy wściekły i też nie podarował, naród żydowski cokolwiek by o nim nie mówić doznał wielkich krzywd ze strony Niemców podczas 2giej wojny św.
Bay miał gdzieś to, że Fox porównała go do Hitlera, Spielbergowi się to nie podobało. Osobiste wierzenia, uprzedzenia czy przekonania nie mają chyba w tej branży większego znaczenia. Chyba każdy słyszał o wybrykach Russella Crowe'a, a mimo wszystko dalej gra w filmach. James Cameron jest dupkiem, ale nadal ludzie chcą grać w jego filmach. Polański, Gibson - lista jest o wiele dłuższa. Polański. Anyway. Powinni dać jej dożywotni zakaz grania w filmach? Donald Sterling dostał dożywotni zakaz przychodzenia na mecze SWOJEJ drużyny za rasistowski komentarz w rozmowie prywatnej(!). Miało to jakiś sens? Nie próbuję tutaj bronić antysemityzmu czy innych idiotycznych zachowań. Raczej pokazać że to jaka osoba jest naprawdę nie ma większego wpływu na jej wartość aktorską (której chyba trudno szukać w wypadku Fox).
Mnie chodziło jedynie o pokazanie, że Spielberg miał argumenty by czuć się urażony, jak ktoś ma 'nazwisko' to nieważne co powie, a zawsze i tak ktoś będzie chciał z nim pracować.. tak to już jest.. kasa kasa kasa
Kolego Azejzel ( swoją drogą masz fajny diabelski pseudonim ) po pierwsze naród amerykański jest tępy i głupi , nie znają w ogóle historii tym bardziej naszej polskiej historii.
Po drugie Megan Fox jest głupią , słodką , próżną ( jak większość h-amerykanów , którzy pysznią się na każdym kroku) i zapewne zadufaną w sobie osobą.
Nie znam jej osobiście ale jest to więcej prawdopodobne niż wygrana w totka. Zapewne o historii to ona wie tyle co kot napłakał - dlatego powiedziała taką gafę.
Wybacz ale ja tylko stwierdzam żelazny FAKT że większość amerykanów to żydowskie - imperialistyczne - kapitalistyczne ŚWINIE!.
Oni za darmo nic nie zrobią , zawsze szukają tylko zysku i zysku jak żydowskie świnie.
Cała wojna w Iraku czy Afganistanie : ROPA , ROPA , i jeszcze raz ROPA. Imperialiści i kapitaliści .
Dlatego po części rozumiem Talibów walczących o jakąś formę wolności - powtarzam po części , ponieważ nie podoba mi się to że giną przy ich działaniach niewinni cywile .
Tzw. święta wojna Dżihad - wykorzystywanie pięknej religii jaką jest Islam i świętej księgi Koranu do walki z niewiernymi w ich mniemaniu służy "dobru".
Ale wracając ...
Szkoda że Hitler tych imperialistów nie zgładził np. nową V-3. Świat wyglądałby zupełnie inaczej.
Generalnie i tak naród niemiecki wyszedł na obydwu wojnach na plus bo teraz co by nie mówić rządzi całą Europą - taka prawda.
Ja osobiście Niemców kocham i uwielbiam za doskonałość za ich precyzję w dążeniu do celu i wcale się nie dziwię takiemu Klose czy Podolskiemu że wybrali ten naród- dokonali słusznego wyboru. Wszystko co najlepsze to niemieckie : muzyka , samochody ,narzędzia , moda. Niemcy , Niemcy ponad wszystko !. Po prostu zachwyt !. Gdyby tylko się udało od razu trzeba uciekać z tego naszego" gnoju" - taka prawda.
Ale teraz przeczytaj uważnie!. I do końca!. Dam ci lekcję prawdy a nie obłudy !.
Dla mnie osobiście większym bydlakiem i zbrodniarzem był Stalin który wymordował około 70 milinów ludzi ! .
Dla porównania Hitler około 7 milionów . Z Hitlera zrobili zbrodniarza bo przegrał wojnę - proste a i jeszcze jedno bo mordował żydów?.
To co kolego ?. Kto jest większym zbrodniarzem ? . Statystyki nie kłamią .
Stalin jeszcze przed 2 wojną światową wymordował od 3 - 10 milionów ludności - w większości ludności cywilnej.
Dlaczego na 10 książek o 2 wojnie światowej powstaje 8 , 9 o Auschwitz , a jedna góra dwie o Katyniu.
Wieczna krzywda żydów.
No wytłumacz mi ten "zabieg"?.
A bardzo mnie irytuje jak z Hitlera robi się największego" ZŁEGO" dwudziestego wieku.
Bo co - bo zabijał żydów .
A co tylko żydów ? - "naród wybrany". Ci którzy kazali zamordować i skazać na śmierć Chrystusa , ci którzy teraz najeżdżają czołgami na Palestynę ( aka. Strefa Gazy) i co nikt im nic nie powie. Palestyńczycy bronią się kamieniami i patykami a Izrael ( żydy) na nich z karabinami. I co ? to jest normalne jak oni się zachowują , co ci to przypomina , z czym kojarzy - Pytam się ?.
Dlaczego teraz jak przyjeżdżają do nas "żydki to wokół nich sami agenci ochrony z uzi - nie podejdziesz do nich na krok bo cię zastrzelą - tak się o własne "dupki" boją , a syf jaki pozostawiają w pokojach hotelowych - pie........ brudasy!.
Wszystko im wolno .
Przejrzyj chłopcze - bo tak ci już muszę powiedzieć bo podejrzewam że masz mało latek na swym karku i bardzo mało wiesz- zapewne z opowiadań dziadków , rodziców i to co nauczyciele w szkole cię nauczyli .
Odłącz wtyczkę od tego" Matrixa" i przejrzyj - co się teraz wyrabia - świat upada , wojna jest tuż tuż.
Jak myślisz kto teraz chce doprowadzić do wojny : Rosja czy USA?.
Myślisz że USA ma dobre zamiary to dlaczego nasi politycy są nagrywani i mówią szczerą prawdę o naszych stosunkach z USA.
Polityką pewnie też się nie interesujesz - ważniejsze są dziś facebooki , twitery i inne pierdoły niż jakaś wiedza np. historyczna.
A ty wiesz że faktycznie Polska jako kraj nie istnieje - zdajesz sobie z tego sprawę . Jesteś tylko zwykłym pionkiem kapitalistycznym podobnie jak ja w tym okrutnym beznadziejnym padole. Rządzą nami od ponad 25 lat nieudolni partacze którzy sprzedali nasz kraj zagranicznemu kapitałowi .Już Polska nie istnieje : nie nic polskiego , fabryki , zakłady pracy , banki - cały majątek wypracowany przez lata za sowieckiej "okupacji" został roztrwoniony - a żydy ,komuchy podzieliły się tu i ówdzie . Wymieszali się wszyscy ze wszystkimi. Dokonali 4 -ego rozbioru kraju - gospodarczego . !!!! . Dlatego komuna wcale nie była taka zła - trzeba było ją tylko poprawić . Za komuny Polska istniała co prawda pod okupacją ale istniała. Przynajmniej była surowa dyscyplina i obowiązek - porządek a nie to co masz teraz - że cię zabiją na ulicy za symboliczną złotówkę. Jakby nie patrzeć to teraz też jesteśmy pod okupacją tylko europejską - Unii Europejskiej.
Mam nadzieję że trochę do ciebie dotarło - dlatego przekaż tą wiedzę dalej i nie słuchaj telewizji , radia , i durnego internetu - bo to tylko służy do manipulacji takimi ludżmi jak ty - bez pojęcia oczywiście nie znam ciebie ale takie slogany głosisz o obronie żydów jak większość których znam. Internet służy teraz do ogromnej manipulacji : czytamy o pierdołach typu " pokazała kawałek cycka "
Taką obłudę nam wciskają a ty to łapiesz jak ryba przynętę. Dlatego przejrzyj na oczy odłącz wtyczkę od Matrixa bo chłopie" zginiesz w powietrzu" A mazurka to sobie śpiewaj bo coś takiego jak patriotyzm też nie istnieje. Gdy wojna nadejdzie to władza ucieknie a tobie dadzą karabin i walcz za nich na froncie - za ojczyznę. Za Polskę która już nie istnieje.!!!!!!!!!!!!!.