6,6 196 tys. ocen
6,6 10 1 196195
5,5 47 krytyków
World War Z
powrót do forum filmu World War Z

Zawiodłam się na tym filmie, oczekiwałam czegoś lepszego. Brad to istny anioł śmierci-lata po całym świecie i gdzie się nie pojawi to od razu dzieje się coś złego. Izrael się trzymał ale nic z tego, Brad przyleciał...nie mógłby chociaż tym samolotem pasażerskim normalnie wylądować? No ile można? BTW w tym samolocie ten "trup z szafy" to był jakiś ewenement, cała reszta szaleńczo rzucała się na wszystkie stony, a ten cichutko siedział w szafie...czekał chyba,aż Brad wejdzie na pokład. Nie wiem też, może coś przegapiłam ale nadal nie wiem dlaczego Brad był AŻ TAK ważny w tym filmie.No dobra był w CIA, brał udział w kilku ważniejszych akcjach ale bez przesady, jakoś to mało wiarygodne. Po połowie filmu była to już dla mnie komedia, do tego przewidywalna...

ocenił(a) film na 4
intermanka

Oczywiście Brad wszystko widział przed innymi. Trup w samolocie - Brad od razu czuje, że coś nie gra. Zombie wspinają się po murze, Brad zerka dokładnie w to miejsce, bo coś mu nie gra. Jednocześnie jest na tyle beztroski, żeby sobie oprzeć łom obok drzwi z laboratorium...

ocenił(a) film na 4
majinus

Dokładnie, śmiech na sali.