6,6 196 tys. ocen
6,6 10 1 196195
5,5 47 krytyków
World War Z
powrót do forum filmu World War Z

Rozkręca się dobra akcja i zakończenia Wszystko zasługuje na 8 Polecam

ocenił(a) film na 10
wariatus

Dramatyczny moment filmu był taki gdy , Banda Ocalałych śpiewali przez mikrofon czy co to jest , przez to było ich słychać straszne głośny dźwięk był i przez nich zombie stali się bardziej agresywni .

ocenił(a) film na 8
vAkatsuki

ale tylko jena osoba wiedziała co się może stać i za późno było na pomoc ...........

ocenił(a) film na 10
wariatus

jeden tutaj dał taki komentarz, chyba nie dowidział , w tej sytuacji z Jerozolima "banda dzieci spiewało i to sprowokowało zombi a pozostali ocaleni też głosno mówili i nie wrócili na to uwagę " nie pamietam u kogo widziałem taki komentarz ale chyba nie dowidział albo jakieś dziecko prowokuje ;/

ocenił(a) film na 10
wariatus

tak to dodam jeszcze, ze chce mi się smiac z tej nazwy jej córki Connio, wiesz co to znaczy te słowo po Hiszpansku? pi..da >.<

użytkownik usunięty
wariatus

Bohaterski Izrael, jakże zabawny moment filmu

Całość oceniam 6/10, plus za Pitta i niezłe efekty.

ocenił(a) film na 10

Tak moim zdaniem końcówka jest beznadziejna , i te zombie , niby dostali kulkę w głowę albo zginą od Granata , i mimo tego dalej wstawiają na nogi , np ta akcja w Korea Południowa Zombie byli załatwieni lezą na lotnisku, usłyszeli dźwięk telefonu i mimo ze zostali załatwieni tak wstali na nogi .. swoją drogą jak ja był bym dowódcą tej drużyny w Korea południowa to bym kazał ten teren co był ogrodzony to dał bym rozkaz oczyszczenie terenu od Zombie ,przy tym tam gdzie są bramy zrobić barykadę . :P