6,6 196 tys. ocen
6,6 10 1 196195
5,5 47 krytyków
World War Z
powrót do forum filmu World War Z

dlaczego taska brzydka aktora gra żonę Pitta pytam czy w hollywood już nie ma nikogo ładnego np Sanchez

ocenił(a) film na 8
xkapralx

prywatnie jest żoną Golluma XD lol

ocenił(a) film na 5
xkapralx

Po pierwszym trailerze też tak sobie pomyślałem...aż mnie oświeciło. Kto jest żoną Pitta. Angeline pewnie maczała w tym palce, bo bała się, że ją zostawi, tak jak Jenifer Aniston dla niej :).
Filmu nie widziałem....czytałem książkę i dlatego trailer mnie zniechęcił no i przede wszystkim opinie znajomych.

ocenił(a) film na 7
xkapralx

Bo życie to nie bajka i nie każdemu trafia się idealnie wyglądająca żona. Ot przykład - postać Brada Pitta w filmie ma zwyczajną żonę a w życiu codziennym sam wżenił się w kobietę - konia.

Takie życie:).

xkapralx

Bo raczej jak kogos kochasz, to na wyglad nie patrzysz :)

ocenił(a) film na 6
Ninaa64

w życiu już tak czasem jest, że przystojniak ale nie musi mieć seksbomby.. ale nie to ładne co ładne tylko to co się komu podoba ;)

- może chodziło o jakąś naturalność? przynajmniej nie jest tak jak w innych filmach, że w Ameryce plaga otyłości ale na plażach same lachony i playboye hehe REALIZM :D

xkapralx

bo... to detektyw Linden

ocenił(a) film na 7
xkapralx

W końcu naturalna aktorka. :) Taka zwykła i niezwykła przez to z urody. Bez tony makijażu, botoxu. Zmarszczki, zwykła fryzura - osobiście doceniam, tym bardziej w takiej produkcji. Cieszę się, że nie było słodkiej, ślicznej laleczki ;)

A. I nie była brzydka :) Uroda, rzecz względna przecież :) Była interesująca. Niezwykła- w swej naturalności (świat Hollywood). Przekonywająca, chociaż rola nie dawała jej rozwinięcia skrzydeł.

Brak "plastiku" ;) i nacisk na naturalność, zaskoczyły pozytywnie. :)

Atena_3

Jak dla mnie nawet zombie byli od niej ładniejsi ;) Niestety, ale właśnie przez ten ,uhh... wygląd, zupełnie mi tu nie pasowała, cała reszta obsady trzymała pewne standardy. Jak już nie mogłem na nią patrzeć zasłaniałem jej twarz stopą :)

ocenił(a) film na 7
CyBerGH0ST

Standaryzowanie urody jest podłe, po komentarzach w tym temacie nie dziwię się, że obsadę dobiera się niejednokrotnie na podstawie atrakcyjności, a nie gry aktorskiej. Podczas oglądania filmu ani trochę nie przeszkadzała mi ta aktorka. Mam wrażenie, że ludzie zbytnio przyzwyczaili się do ładnych buziek i przez to tak płytko oceniają ludzi. Założę się, że połowa komentujących ten temat sama nie spełnia "standardów", których wymagają od innych.

Atena_3

Bardzo mi się podoba Twoja wypowiedź. Wielki plus Atena,świetnie ujęłaś sedno.

ocenił(a) film na 8
Atena_3

świetna wypowiedź! detektyw Linden jest spoko :) przynajmniej potrafi grać

ocenił(a) film na 7
xkapralx

Kobiety gorzej się starzeją od mężczyzn, pitt też już jest podstarzały. Może za młodu była z niej niezła lolita

ocenił(a) film na 1
xkapralx

taka brzydka to nie jest są brzydsze i u boku Pitta nie zawsze musi grać jakąś nie wiadomo jak piekna aktorka bo uroda to nie wszystko i liczy się jeszcze żeby mieć coś w głowie

ocenił(a) film na 8
xkapralx

ależ bardzo ładna laska :D czyż to nie kwestia gustu?

ocenił(a) film na 10
xkapralx

dokładnie, jeszcze ten aktor jest brzydki . ;/ mógłby już zagrać ten co grał w The Pitter chyba tak nazywa się film .

użytkownik usunięty
xkapralx

brzydkie, to jest słowo bżydkie ;)

ocenił(a) film na 8

hahaha to prawda ;)

ocenił(a) film na 7

no i to rozumiem

ocenił(a) film na 7
xkapralx

Po prostu chcieli, by widz nie odbierał jej jako sztucznej... Swoją drogą Pitt też już nie jest mega przystojniakiem. Oboje w filmie wyglądają na zwykłą przypadkową rodzinę. To im się akurat w filmie udało. :p

ocenił(a) film na 7
xkapralx

Po 1 - wcale nie jest brzydka, a po drugie - chyba dość już aktorek w stylu Megan Fox itp - aktorka ma grać, wyrażać emocje, a nie tylko ślicznie wyglądać.

ocenił(a) film na 3
magu_it

No ale skoro nie gra i nie wyraża emocji, to mogłaby być chociaż ładna. :)

ocenił(a) film na 7
Accattone

To było stwierdzenie dot. ogółu ;) co do niej, to nie potrafię sobie nawet przypomnieć teraz jej gry, więc faktycznie nie zapada w pamięć, ale może i tak miało być.