6,6 196 tys. ocen
6,6 10 1 196195
5,5 47 krytyków
World War Z
powrót do forum filmu World War Z

czy będzie kręcona druga część ??

ocenił(a) film na 7
przemeksco

Osobiście myślę że będzie, właśnie zakończeniem twórcy otworzyli sobie furtkę do kolejnej części, ja nie mam pomysłu jaka mogła by być fabuła, to tylko moje domysły, ale możliwe też że nie będzie.

ocenił(a) film na 8
palutkiewicz19

Myślę że zrobią prequel. Nie trzeba będzie dużej kasy i nazwisk, a ludzie z ciekawości obejrzą.

ocenił(a) film na 8
palutkiewicz19

Wydaje mi się że będzie 2 część, oczywiście jeśli film na siebie zarobi a po komentarzach chociażby można stwierdzić że raczej tak będzie, bo film się większości podobał. Co do fabuły to myślę że ciekawie by wyglądało oprzeć ją na dalszych losach Gerrego, poszukującego ogniska choroby, czyli jak dobrze kojarzę miało to miejsce w Indiach. mogłoby by to ciekawie wyglądać.

ocenił(a) film na 10
przemeksco

fajne było gdyby powstał drugi odcinek :) , najlepsze było jak więżeń który handlował z bronią , powiedział temu z ONA , ze Izrael wygrywa z zombie bo otoczyli cały swój kraj murem , swoją drogą jak był bym Prezydentem Polski , i była by taka sytuacja to bym kazał tak samo całą Polskę i wszystkie miasta otoczyć Murem , też o tym myślałem od jakiegoś czasu , ze taka metoda jest najlepsza w walce z Zombie :)

ocenił(a) film na 10
vAkatsuki

tzn Ogrodzili Murem :) , z tego filmu wynika ze Izrael stworzył ten wirus co zamienia ludzi w zombie .

ocenił(a) film na 10
przemeksco

Czytałem w Angielskich stronach i podobno bedzie drua częśc w 2015 roku tak napisali na Angielskich stronach :)