6,6 196 tys. ocen
6,6 10 1 196195
5,5 47 krytyków
World War Z
powrót do forum filmu World War Z

jak tych dwóch bandziorów w sklepie mogło chcieć zgwałcić - bardzo brzydką i piegowatą żonę Gerrego? dla mnie osobiśccie to najbardziej absurdalna scena :P

mieszkoxxx

no rzeczywiście ,jeszcze na dodatek chcieli ja okrasć :) -parodia ! Czemuż taka niska ocena ??:)

ocenił(a) film na 3
Pasterz21

niska ocena bo film jest strasznie pocięty, straszne skróty myślowe w fabule ... dramaturgi zero, gość lata po całym świecie przedstawia się jako kolo z ONZ i wszędzie wierzą mu na słowo - ba ludzie oddają za niego zycie! wszystko wyprane z emocji. Absurd goni absurd, scena w samolocie, czy w izraelu, wogóle to tempo biegania tych zombie, i ich przemiana, jakby infekcja następowała w 10 sekund od ugryzniea i napastnicy poruszali się tak szybko w normalnym świecie w 24 godziny 99% populacji byla była zararzona. Film bez napięcia, bez klimatu, słabo zrobione zombiaki (chociaż ten osattni w labolatorium fajny) to ogólnie, brak krwi ,.. i efekty na kopie, których jest za dużo ... ale końcówka filmu dla mnie na plus. Ten moty ze nasza słabość jest ich słabością bardzo fajny.

ocenił(a) film na 10
mieszkoxxx

a ty jesteś nieletni skoro nie rozumieć tego ? to proste i logiczne , ze każdy jest zboczony , nie wiem ile masz lat ale odpowiedziałeś jak nastolatek który tego nie rozumie jaka jest ludzka natura .

vAkatsuki

Film jest porządny ??? Pod jakim względem :) ,swoja droga Brad Pitt to juz nie ma w jakich filmach grac jak Boga kocham ,ciagle mu malo :) ... Zastanawiam sie bardzo nad tytulem ,niz nad sama fabula ,ktora fakt faktem ekstra nie byla ,ale dalo sie ogladac Brada ratujacego swiat przed Zombiakami :DDD

ocenił(a) film na 10
Pasterz21

film jest dobry, tylko zepsuli z tym zombie i końcówka filmu , jeszcze zepsuli tym ze Zombie zrobili coś jak drabina i przebili się przez to przez Mur ;/

ocenił(a) film na 3
vAkatsuki

Film to kicz, luźno nawiązujący do książki. Zwłaszcza "zety" się różnią... te przedziwne zbiegi okoliczności, Izraelska "głupota" (Kto przyjmowałby samoloty w epidemię tak szybkich stworów!), brak konsekwencji... do czorta z nim, próba zarobienia na popularności tematyki Zombie rozkwitłej wraz z TWD.

ocenił(a) film na 10
Pasterz21

Film jest porządny i dobry, też nie rozumiem dlaczego film na niską ocenę ale mam taką teorie albo babo-chłopy dawali niską ocenę lub niedojrzałe dzieci z podstawówki i gimnazjum, którzy nie mają jeszcze logicznego rozumu ,

ocenił(a) film na 3
vAkatsuki

"którzy nie mają jeszcze logicznego rozumu ," zazdroszcze ci twojego logicznego rozumu :D ... hehe

ocenił(a) film na 10
mieszkoxxx

chodzi mi o takie coś , ze jak była akcja w Izraelu, to banda bab zaczęła śpiewać przez mikrofon i to sprowokowała Zombie , bo było ich słychać za miastem, a tu jakieś dziecko napisał moment tego filmu taki " Dzieci śpiewali cicho i to sprowokowało zombie a pozostali mówili głosno i nie wracali na to uwagę :" to już chyba ślepiec komentował :P

ocenił(a) film na 6
vAkatsuki

Twoja polszczyzna jest ostra jak brzytwa

ocenił(a) film na 3
vAkatsuki

kolo się njadał cipaczy i komentuje :P

ocenił(a) film na 6
mieszkoxxx

haha :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
mieszkoxxx

A może tylko Twoim zdaniem jest brzydka ? Wszystko jest rzecz gustu. Więc wyluzuj.

ocenił(a) film na 7
mieszkoxxx

może chcieli ją zjeść na zapas albo poćwiartować i się owinąć jej resztkami dla przyszłych zombio-wścieklaków?:D bo raczej nie zgwałcić ,chociaż drugiej strony i 90letnie babcie gwałcą a oni byli zdesperowani ,więc kto tam ich wie:P

CelineMarie

Ponoc byli zarazeni chyba ,wiec nie wiedzieli co robilii :D

ocenił(a) film na 8
mieszkoxxx

Kolega oglądał czy udawał że ogląda?? Gdzie tam była próba gwałtu???

Może to i wyglądało jak próba gwałtu ale nim nie było. Ci kolesie ją przeszukiwali! Chcieli czegoś: kasy, jedzenia, biżuterii - czort wie czego (w końcu kto amerykanów zrozumie)

Nie wierzycie to posłuchajcie co Karin mówi podczas napaści :

"Get off of me! Get off of me! That's all I have.

Znajomość angielskiego na poziomie podstawówki więc raczej nikt nie powinien mieć problemu z tłumaczeniem.