PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11783}

Wróg publiczny

Enemy of the State
1998
7,6 114 tys. ocen
7,6 10 1 114225
6,8 28 krytyków
Wróg publiczny
powrót do forum filmu Wróg publiczny

Po co była ta ganianina w środku filmu za Smithem, gdy nie miał przy sobie tej kasety i nie wiedział o co chodzi. Głupawe to było i bez sensu. Wystarczyło inwiligować gościa i wkroczyć w odpowiednim momencie. Ale wiadomo, ma być efektownie, niekoniecznie z sensem. Chyba, że coś przeoczyłem?

ocenił(a) film na 4
Pinto

Trochę późno odpowiadam, bo film widziałem przed dwoma dniami. Dałem ocenę dokładnie taką samą, a Twoje słowa: "Głupawe to było i bez sensu." można uznać za mini recenzję, bardzo trafną zresztą.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
Pinto

jak by go nie ganiali to Will w końcu spotkał by się z Hackmanem i we dwójkę rozgryźli by szybciutko o co tu chodzi

a oni za wszelką cenę chcieli jak najszybciej to zakończyć! bali się o swoje dupska, dlatego ta ganiali i latali za nimi
jak by dłużej czekali i zwlekali to Will w końcu by się spotkał z Hackmanem i by ich we dwójkę rozgryźli...
czekanie i inwigilowanie by nie pomogło bo Hackman by już Willa ustawił ,był niezłym elektronikiem, wiedział o co chodziło...
potrzebna była dywersja z ich strony dlatego takie gonitwy były

rbk23

N zgadzam się z twoim komentarz to jest proste i logiczne .........

ocenił(a) film na 7
Pinto

Bo to murzyn. Murzyn zawsze ucieka, dlatego mają najlepszych sprinterów i maratończyków.