PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11783}

Wróg publiczny

Enemy of the State
1998
7,6 114 tys. ocen
7,6 10 1 114225
6,8 28 krytyków
Wróg publiczny
powrót do forum filmu Wróg publiczny

Nuuuuudaaa...

użytkownik usunięty

Mozna sie pogubić... normalnie czekalem az sie skonczy...

ocenił(a) film na 9

Nuda? to jaki film dla Ciebie nie jest nudny?

Rafal23

kolejny troll nie interesujacy sie kinem rozdający słabe oceny, pewnie ma tak wysokie wymagania ze zaden film ich nie spełnia

ocenił(a) film na 6

zgadzam sę z wami na takich to szkoda patrzyć a film jest świetny!!!!

ocenił(a) film na 8

Jak ktoś jest zbyt tępy, by nadążyć za fabułą to rzeczywiście...

jak tak bardzo się nudziłeś to trzeba było wyłączyć telewizor. według mnie super filmik

laka

wlacz sobie M jak Milosc tam w kazdym odcinku to samo wiec nawet jak przegapisz 10 to i tak nic nie stracisz a z fabula bedziesz na biezaco

użytkownik usunięty

Nuda, bo można się pogubić :D I wszystko jasne... Jak śpiewał artysta: "niemożność zrozumienia każdego złości" :)

ocenił(a) film na 8

Film świetny. Jak dla mnie wszystko było jasne.. Nie wiem jak można go nie zrozumieć..?

ocenił(a) film na 8

niektóre filmy wymagają chociaż odrobiny inteligencji...jak widzę tobie niestety jej brak

ocenił(a) film na 10
michal_1992r

ten chyba nie wymagał :)

ocenił(a) film na 9

Może po prostu nie byłeś skupiony? Dla mnie film był bardzo dobry.

ocenił(a) film na 8
Keede

Skoro był bardzo dobry to czemu wystawiasz ocenę 9/10 (rewelacyjny), a nie 8/10 (bardzo dobry)? . . . . . . .

ocenił(a) film na 4

Może nie nuda, ale czasami brak logiki doskwierał.

ocenił(a) film na 9
Pinto

nie dokarmiajcie TROLLI film jest bardzo dobry 9/10

ocenił(a) film na 8
marcinek77

Skoro był bardzo dobry to czemu wystawiasz ocenę 9/10 (rewelacyjny), a nie 8/10 (bardzo dobry)? . . . . . . .

ocenił(a) film na 9

Kolejny de*il. Wystawi 1/10(dobrze, że nie ma minusowych ocen, bo pewnie by dał z -10000)
Napiszę temat, bez jakichkolwiek argumentów, nawet nie raczy w nim odpowiedzieć... dajcie spokój, to idi*ta

ocenił(a) film na 7

Film jest bardzo dobry. 8/10 Wciągający,dużo akcji i wszystko było jasne - przynajmniej dla mnie;)
A jak ty sie pogubiłeś w tym filmie to gratuluje inteligencji...

"Mozna sie pogubić... normalnie czekalem az sie skonczy..." Sorry to jest jakas idiotyczna prowokacja?????
Jak mozna sie pogubic to swiadczy to tylko o Tobie, moj 15 letni kuzyn nie mial problemow z nadazeniem za akcja filmu.

użytkownik usunięty
shogun19

Film wg. mnie b. dobry, koniec lat 90-tych, satelity, spiski, agenci i Gene Hackman dobrze dopasowany do roli emerytowanego agenta.

Film przeciętny 7/10

ocenił(a) film na 8
ObiWanKenobi444

Jak na film sensacyjny, to właśnie fabuła jest mało zawiła. Prosty w odbiorze, za to tempo akcji bardzo dobre :)

ocenił(a) film na 8

Proponuję modę na sukces. Tam jeden dzień trwa kilka odcinków także na pewno się nie pogubisz.

użytkownik usunięty
dyszol

Gość sobie odpuścił trzy lata temu a Wy tu się produkujecie próbując przemówić mu do rozumu. :)

ocenił(a) film na 8

takiemu już się nie da przemówić do rozumu :) jak z taką fabułą się kolo pogubił to ciekawe co by było gdyby obejrzał chociażby "Incepcję" czy "Milczenie owiec" xD w porównaniu do tej oceny musiałby dać ocenę ujemną :)

ocenił(a) film na 9

cofnięty w rozwoju o trzy lata

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
tomucho77

tu dał 1/10 a next dał 9/10 widać jaki masz chory gust

pier.... matoł, die bit*h!

ocenił(a) film na 10

Widać pomoc społeczna rozdaje za darmo komputery trollom i patolom.