kolejny troll nie interesujacy sie kinem rozdający słabe oceny, pewnie ma tak wysokie wymagania ze zaden film ich nie spełnia
wlacz sobie M jak Milosc tam w kazdym odcinku to samo wiec nawet jak przegapisz 10 to i tak nic nie stracisz a z fabula bedziesz na biezaco
Nuda, bo można się pogubić :D I wszystko jasne... Jak śpiewał artysta: "niemożność zrozumienia każdego złości" :)
Film świetny. Jak dla mnie wszystko było jasne.. Nie wiem jak można go nie zrozumieć..?
niektóre filmy wymagają chociaż odrobiny inteligencji...jak widzę tobie niestety jej brak
Skoro był bardzo dobry to czemu wystawiasz ocenę 9/10 (rewelacyjny), a nie 8/10 (bardzo dobry)? . . . . . . .
Skoro był bardzo dobry to czemu wystawiasz ocenę 9/10 (rewelacyjny), a nie 8/10 (bardzo dobry)? . . . . . . .
Kolejny de*il. Wystawi 1/10(dobrze, że nie ma minusowych ocen, bo pewnie by dał z -10000)
Napiszę temat, bez jakichkolwiek argumentów, nawet nie raczy w nim odpowiedzieć... dajcie spokój, to idi*ta
Film jest bardzo dobry. 8/10 Wciągający,dużo akcji i wszystko było jasne - przynajmniej dla mnie;)
A jak ty sie pogubiłeś w tym filmie to gratuluje inteligencji...
"Mozna sie pogubić... normalnie czekalem az sie skonczy..." Sorry to jest jakas idiotyczna prowokacja?????
Jak mozna sie pogubic to swiadczy to tylko o Tobie, moj 15 letni kuzyn nie mial problemow z nadazeniem za akcja filmu.
Film wg. mnie b. dobry, koniec lat 90-tych, satelity, spiski, agenci i Gene Hackman dobrze dopasowany do roli emerytowanego agenta.
Jak na film sensacyjny, to właśnie fabuła jest mało zawiła. Prosty w odbiorze, za to tempo akcji bardzo dobre :)
Proponuję modę na sukces. Tam jeden dzień trwa kilka odcinków także na pewno się nie pogubisz.
Gość sobie odpuścił trzy lata temu a Wy tu się produkujecie próbując przemówić mu do rozumu. :)
takiemu już się nie da przemówić do rozumu :) jak z taką fabułą się kolo pogubił to ciekawe co by było gdyby obejrzał chociażby "Incepcję" czy "Milczenie owiec" xD w porównaniu do tej oceny musiałby dać ocenę ujemną :)