PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119468}
7,0 160  ocen
7,0 10 1 160
Wschodni Pałac, Zachodni Pałac
powrót do forum filmu Wschodni Pałac, Zachodni Pałac

nie dośc, że ohydny i niepoprawny, to jeszcze strasznie się dłużący. Masakra. Odradzam.
Mimo, że jestem fanem wszelkiego kina poetyckiego i ambitniejszego, gdzie często "nic się nie dzieje", a mimo to refleksja i podziw przychodzą same, na tym filmie mało nie usnąłem. To o czymś świadczy.
Długie zdjęcia i tragicznie przedstawiony cały problem.
Jeśli tam mają wyglądac fil,y o tematach tabu z Chin, to lepiej niech nikt ich nie przemyca do Cannes, jak miało to miejsce przy tym filmie :-PP
Strszanie negatywne odczucia. Stanowczo nie polecam.
ale pzdr. :)

WojtaSz

Ochydny,bo o gejach?Normalnie żal mi niektórych!Jeśli macie jakieś uprzedzenia to nie oglądajcie takci typu filmu :/

aoi_2

Nie ukrywam. Kiedy widze całujących się gejów, albo słysze o ich prawach, to mi się zbiera.... Ale staram się byc tolerancyjny. Widziałem filmy o gejach, w których był ciekawie, a wręcz wzruszająco pokazany ten wątek.. Ten film jest po prostu ohydny! A do tego nudny. Dla mnie wydarzenia tu przedstawione są abstarkcją normalnego życia. To nie powinno miec miejsca w normalnym świecie. Nie chodzi o pożądanie dwóch mężczyzn, tylko sposób w jkai zostało to pokazane. Przypominam, że jeden z bohaterów jest policjantem....

tyle... zdania nie zmienie.
pzdr.

użytkownik usunięty
WojtaSz

Nie ukrywam. Kiedy widze całujących się gejów, albo słysze o ich prawach, to mi się zbiera.... - mógłbyś dokończyć? :P.......

Ale staram się byc tolerancyjny - aj daj spokój to duży wysiłek

Widziałem filmy o gejach, w których był ciekawie, a wręcz wzruszająco pokazany ten wątek.... - mógłbyś dokończyć? :P.......

Ten film jest po prostu ohydny! - aj nie przesadzaj

A do tego nudny - .......:P ?

Dla mnie wydarzenia tu przedstawione są abstarkcją normalnego życia. To nie powinno miec miejsca w normalnym świecie. Nie chodzi o pożądanie dwóch mężczyzn, tylko sposób w jkai zostało to pokazane - nie ograniczaj się:)

Przypominam, że jeden z bohaterów jest policjantem..... - mógłbyś dokończyć? :P.......

tyle...zdania nie zmienie. - nikomu na tym nie zależy:)
pzdr. - i tak cię lubię :P:)

P.S. Ja mu dałem 5/10

WojtaSz

Geje są wporządku i należą im się prawa!Do gejów nic nie mam,ale lesby niech tzymają sie o demnie z daleka!

użytkownik usunięty
aoi_2

I widzisz wojtasz ucz się od niej ona się nie ogranicza:P:P:)

A może już nie dyskutować na ten temat,bo do niczego nie prowadzi?

użytkownik usunięty
aoi_2

.....................................................okey:)