PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=389180}

Wskakuj!

Jump In!
2007
6,2 11 tys. ocen
6,2 10 1 11155
4,3 3 krytyków
Wskakuj!
powrót do forum filmu Wskakuj!

bardzio prosie o nazwy wszystkich piosenek z filmu ...jeżeli ktoś zna prosze niech się podzieli ;p filmik jest zajebisty!! .... :*:*:*HSM przytym jest beznadziejne ;p

_Anka_

Dla mnieto i tojest dobre. Chociaż tu fajnie skakali. Ateraz tylko mam w głowie : JUMP, JUMP, JUMP IN, JUMP, JUPM....bardzo fajne. Disney Channel to jest super program po za tym. Lubie niektóre seriale np "Hannah Montana" oraz "Cody & Zac sweet life" oraz czasam i oglądam "filip z przyszłości" ale "Hannah mantana" jest super. Z filmów to nie podobały mi się "Cheetah girls( i 2)". Taka troche bajka. Nie cierpie za to seriali animowanych (z wyjątkiem klasyki disneya)A z filmów animowanych fajna była" Mała syrenka 2"
A po za tym ciekawe jak wypadnie HSM 2 !! W połowie tego filmu to bylo.

ocenił(a) film na 10
Malazaa

lubie ten kanał bo tam puszczają same nowości ... mi się najbardziej podoba "świat raven" jest czadowy ale hanna montana też oglądam ;)

_Anka_

ŚWIAT RAVEN JEST THE BEST NAJLEPSZY, NAJŚMIESZNIEJSZY. Uwielbiam to głupote Chelsea. hehe

piteer_2

Ja znam trzy piosenki z tego filmu:

CORBIN BLEU - Push it to the limit (super nutka)
KEKE PALMER - It's My turn now (moja ulubiona nuta)
JORDAN PRUIT - Jump to the Rhythm.

CORBIN I KEKE TO TYTUŁOWI BOHATEROWIE WSKAKUJ! ale pewnie o tym wiecie.
TELEDYSKI DO TYCH PIOSENEK SA NA STRONIE WWW.YOUTUBE.COM

NARKA

piteer_2

Zgadzam się w 10000000000000% procentach Świat Raven wymiata! Uwielbiam Chelsea :) Ostatnio nie wyrabiałem na odcinku w którym Raven miała być nauczycielką :D Raven i Cory mieli 2 różne wersje potem jeszcze ten chłopak <lol> Świat Raven jest wyrąbisty!

Mi się "Wskakuj" znacznie mniej podobało niż HSM.
Teraz każdy film "Disney Channel Original Movie" będzie porównywany do sukcesu HSM.

Mam nadzieję, że w najbliższym czasie DC nada 2 części Dziewczyn Cheetah bo nie oglądałem jeszcze :) No i powtórzy HSM ;)

ocenił(a) film na 8
_Anka_

jeśli chcesz wszystkie tytuły piosenek to wejdź na stronę: http://atv.disney.go.com/disneychannel/originalmovies/jumpin/ później kliknij MUSIC, potem Play lista i tam masz wszystkie tytuły piosenek, a dodatkowo do odsłuchania fragment. Pozdrawiam

tutti5

piosenki są fajne najbardziej lubie Push it to the limit i jump to the rythm :D

co do seriali na Disney Channel to kocham Hannah Montana i Świat Raven są super :D (z Hanny mam wszyskie piosenki, ma super kawałki, szkoda ze tylko jeden sezon i ciagle go powtarzają :()

Nie wiecie może skąd ściagnąć piosenki z Jump in? bo na emule ich nie ma :/

ocenił(a) film na 10
mroofka_7

Ja też uwielbiam Disney Channel najlepszy kanał Tv oprócz ZigZapa,Lubię Świat Raven , i Hanna Montana i wogóle wszytskie filmy i seriale z Disney Channel:)

_Anka_

http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5144530&start=180
muszisz lecieć w dół i tam będzie JUMP IN (1-5) itd.
Ja ogólnie lubie wyszystkie seriale na DC. ale chyba najbardziej swiat raven :)

ocenił(a) film na 1
_Anka_

słabiutki film oglądałem wczoraj kawałek na disney chanell

ocenił(a) film na 10
_Anka_

Luuudzie nikt nie zna strony www.merlin.pl ???? Tam jest plyta z filmu Jump in ! , i na dodatek mozesz przesluchac wszystkie piosenki po kawalku... :)
INSTRUKCJA :
1. Wejdz na www.merlin.pl
2. WPisz nie JUmp in ! tylko : Corbin Bleu
3. A pod spodem pokaze ci sie plyta z Jump in !
4. Kliknij i przesluchaj...
5. PROSTE !!!!

P.S Sorry ze pisze jak do malego dziecka kawalek po kawalku , ale jak tam wpisalam Jump in ! albo Wskakuj ! To bylo tego setki a po co tyle szukac :) ?
pozdrófka :)

_Anka_

Mi też się film bardzo podoba...
A to spisik wszystkich pioseneczek :)
1) Jump In! Soundtrack - Drew Seeley - I'm Ready
2) Jump In! Soundtrack - Keke Palmer - Its My Turn Now
3) Jump In! Soundtrack - Corbin Bleu - Push It To The Limit
4) Jump In! Soundtrack - Jordan Pruitt - Jump to the Rhythm
5) Jump In! Soundtrack - T-Squad - Vertical
6) Jump In! Soundtrack - Sebastian Mego - Where Do I Go From Here
7) Jump In! Soundtrack - It's On
8) Jump In! Soundtrack - Gotta Lotta