bardzio prosie o nazwy wszystkich piosenek z filmu ...jeżeli ktoś zna prosze niech się podzieli ;p filmik jest zajebisty!! .... :*:*:*HSM przytym jest beznadziejne ;p
Dla mnieto i tojest dobre. Chociaż tu fajnie skakali. Ateraz tylko mam w głowie : JUMP, JUMP, JUMP IN, JUMP, JUPM....bardzo fajne. Disney Channel to jest super program po za tym. Lubie niektóre seriale np "Hannah Montana" oraz "Cody & Zac sweet life" oraz czasam i oglądam "filip z przyszłości" ale "Hannah mantana" jest super. Z filmów to nie podobały mi się "Cheetah girls( i 2)". Taka troche bajka. Nie cierpie za to seriali animowanych (z wyjątkiem klasyki disneya)A z filmów animowanych fajna była" Mała syrenka 2"
A po za tym ciekawe jak wypadnie HSM 2 !! W połowie tego filmu to bylo.
lubie ten kanał bo tam puszczają same nowości ... mi się najbardziej podoba "świat raven" jest czadowy ale hanna montana też oglądam ;)
Ja znam trzy piosenki z tego filmu:
CORBIN BLEU - Push it to the limit (super nutka)
KEKE PALMER - It's My turn now (moja ulubiona nuta)
JORDAN PRUIT - Jump to the Rhythm.
CORBIN I KEKE TO TYTUŁOWI BOHATEROWIE WSKAKUJ! ale pewnie o tym wiecie.
TELEDYSKI DO TYCH PIOSENEK SA NA STRONIE WWW.YOUTUBE.COM
NARKA
Zgadzam się w 10000000000000% procentach Świat Raven wymiata! Uwielbiam Chelsea :) Ostatnio nie wyrabiałem na odcinku w którym Raven miała być nauczycielką :D Raven i Cory mieli 2 różne wersje potem jeszcze ten chłopak <lol> Świat Raven jest wyrąbisty!
Mi się "Wskakuj" znacznie mniej podobało niż HSM.
Teraz każdy film "Disney Channel Original Movie" będzie porównywany do sukcesu HSM.
Mam nadzieję, że w najbliższym czasie DC nada 2 części Dziewczyn Cheetah bo nie oglądałem jeszcze :) No i powtórzy HSM ;)
jeśli chcesz wszystkie tytuły piosenek to wejdź na stronę: http://atv.disney.go.com/disneychannel/originalmovies/jumpin/ później kliknij MUSIC, potem Play lista i tam masz wszystkie tytuły piosenek, a dodatkowo do odsłuchania fragment. Pozdrawiam
piosenki są fajne najbardziej lubie Push it to the limit i jump to the rythm :D
co do seriali na Disney Channel to kocham Hannah Montana i Świat Raven są super :D (z Hanny mam wszyskie piosenki, ma super kawałki, szkoda ze tylko jeden sezon i ciagle go powtarzają :()
Nie wiecie może skąd ściagnąć piosenki z Jump in? bo na emule ich nie ma :/
Ja też uwielbiam Disney Channel najlepszy kanał Tv oprócz ZigZapa,Lubię Świat Raven , i Hanna Montana i wogóle wszytskie filmy i seriale z Disney Channel:)
http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5144530&start=180
muszisz lecieć w dół i tam będzie JUMP IN (1-5) itd.
Ja ogólnie lubie wyszystkie seriale na DC. ale chyba najbardziej swiat raven :)
Luuudzie nikt nie zna strony www.merlin.pl ???? Tam jest plyta z filmu Jump in ! , i na dodatek mozesz przesluchac wszystkie piosenki po kawalku... :)
INSTRUKCJA :
1. Wejdz na www.merlin.pl
2. WPisz nie JUmp in ! tylko : Corbin Bleu
3. A pod spodem pokaze ci sie plyta z Jump in !
4. Kliknij i przesluchaj...
5. PROSTE !!!!
P.S Sorry ze pisze jak do malego dziecka kawalek po kawalku , ale jak tam wpisalam Jump in ! albo Wskakuj ! To bylo tego setki a po co tyle szukac :) ?
pozdrófka :)
Mi też się film bardzo podoba...
A to spisik wszystkich pioseneczek :)
1) Jump In! Soundtrack - Drew Seeley - I'm Ready
2) Jump In! Soundtrack - Keke Palmer - Its My Turn Now
3) Jump In! Soundtrack - Corbin Bleu - Push It To The Limit
4) Jump In! Soundtrack - Jordan Pruitt - Jump to the Rhythm
5) Jump In! Soundtrack - T-Squad - Vertical
6) Jump In! Soundtrack - Sebastian Mego - Where Do I Go From Here
7) Jump In! Soundtrack - It's On
8) Jump In! Soundtrack - Gotta Lotta
9) Jump In! Soundtrack - Keke Palmer - Jumpin'