PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=508038}

Współlokatorka

The Roommate
2011
5,8 30 tys. ocen
5,8 10 1 30373
2,7 6 krytyków
Współlokatorka
powrót do forum filmu Współlokatorka

Wlasnie dla takich filmow jest ta ocena;)

Polecam dziewczynom BravoGirl, osobom powyzej 15 roku zycia raczej sie nie spodoba.

What a trash...

ocenił(a) film na 8
prostareposta

chyba żartujesz.

elciasek4

niestety nie.

nie ma co sie sprzeczac - roznimy sie tylko gustem. tandeta wylewa sie z tego filmu, tyle.

ocenił(a) film na 8
prostareposta

dla mnie ten film nie jest tandetą, bardzo mi sie podobał ;)) a czemu tandeta wg Cb?

elciasek4

wg mnie rowniez tandeta, straszna kupa. Gra aktorska zerowa, dialogi zerowe, fabula zerowa, ani to straszne nie bylo, ani smieszne, na dodatek temat i schemat tak oklepany, a ze dodatkowo beznadziejnie zrobiony - mamy k.u.p.e ;)

ocenił(a) film na 8
Melody86

to nie oglądaj, proste ;-) nie no fabuła przecież była... i to lepsza niż w większości filmów... ;P np tanich romansideł :D

elciasek4

ja sadzilam, ze proste i logiczne jest raczej to, ze aby ocenic film czy jest shitem czy hitem, trzeba go najpierw wlasnie obejrzec...

ocenił(a) film na 8
Melody86

a kto go nie ogladal?

ocenił(a) film na 6
Melody86

Gra aktorska ok: po prowadzącym widać, że jest seksistowski od razu. Chora gra wręcz dobrze. To, że wszyscy wyglądają na wybiegu mody, nie znaczy, że nie umieją grać. Fabuła była, sporo się stało w tym filmie różnych rzeczy, reszta zgadza się. Poza tym, że zrobiony film dobrze.

Melody86

Heh, dokladnie;)

Nie bede bardziej rozwijal tematu, bo to czy film sie podoba to kwestia gustu. Osoba, ktora ma poczucie smaku po prostu wysmieje ten film, bo jest dokladnie taki jak w wypowiedzi Melody.

ocenił(a) film na 6
ocenił(a) film na 9
prostareposta

super film:)

NanaH10

Moim zdaniem naprawdę szkoda czasu na ten film, mi osobiście się on nie podobał. Nie wnosi on nic nowego, w ogóle nie wciągający, historia płytka, nie wspomnę już o zaskoczeniu. Dla mnie 2/10

Czikita

*zakończeniu

ocenił(a) film na 3
prostareposta

trochu racji w tym jest film do obejrzenia raz i już nie ma po co do niego więcej wracać , szału ni ma ani się przy nim bać ani cokolwiek innego , no można oglądnąć do obiadu lub przy sprzątaniu