PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498675}
7,0 92 tys. ocen
7,0 10 1 91537
6,3 41 krytyków
Wszystko, co kocham
powrót do forum filmu Wszystko, co kocham
Allan9

może i beznadziejny, ale trzeba się nauczyc oceniać takie filmy

ocenił(a) film na 2
Allan9

Zgadza sie dno totalne

ocenił(a) film na 9
bucak

Och, brawo za elokwencję.
Oczywiście, gdyby nie był polskie otrzymałby same 10.

ocenił(a) film na 2
Ekranizacja

Ja lubię polskie filmy,ale ten mi sie nie podoba

ocenił(a) film na 3
bucak

Słabizna. Największą porażką jest to, że film dzieje się w PRL-u, a oglądając go ma się wrażenie, że dzieje się we współczesnej Polsce w ogóle nie ma klimatu tamtych lat. Do takich produkcji jak "300 mil do nieba", "Ostatni prom" czy "Dom zły" w ogóle się umywa. Kino dla gimnazjalistek.

ocenił(a) film na 2
galcius

Dokładnie tak

ocenił(a) film na 7
galcius

Ja poczułam klimat tamtych lat. Może rewelacji nie ma , ale film nie jest najgorszy. "300 mil do nieba" , był kręcony pod koniec lat 80 , więc nie dziwne, że klimat tamtych lat pozostał. W tym filmie trzeba było go stworzyć i wyszło nie najgorzej. Gimnazjalistki raczej nie zrozumieją tego filmu ,więc raczej to nie dla nich.

gabi123

Sama byłam w gimnazjum, gdy wyszedł ten film i moje koleżaneczki sikały w majtki z podniecenia przed jego kinową premierą, bo będą przystojni chłopcy z punkowej kapeli - cała filozofia. Poza tym, w filmie miała być jakaś muzyka podobno.. nie słyszałam. Tak samo jak nie poczułam żadnego klimatu, jakby mi ktoś wyciągnął full kasy z kieszeni, obiecał za to super wrażenia, a dał figę z makiem. Pełna kaszana, 2/10

ocenił(a) film na 1
bucak

Szmira, zgadzam się

ocenił(a) film na 7
black_sheep5

Gimbaza się produkuje hahahaha

black_sheep5

Jeżeli coś tu jest szmirą to zdecydowanie Twój wpis.
Film jest znakomity i fantastycznie zagrany przez plejadę młodych i zdolnych aktorów którzy ku mojemu zdumieniu rewelacyjnie oddali klimat lat 80.
Pamiętam tamte czasy pozbawione smartfonów i facebooka...które na swój sposób były bardzo romantyczne, choćby dlatego, że wszyscy poznawaliśmy się wtedy w "żywym planie".
Jeśli podejmujecie się oceny filmu Borcucha to przynajmniej rzetelnie powinniście odrobić lekcje.

ocenił(a) film na 1
mancol68

Według mnie nie oddaje klimatu tamtych lat. Mi się nie podoba ale nie muszę nikogo obrażać żeby coś udowodnić

ocenił(a) film na 7
Allan9

Uwielbiam takie "merytoryczne" treści od betonu.

użytkownik usunięty
Allan9

Ciekawa jestem Pana opinii o filmach 'Attenberg' albo 'Kieł'. To dopiero byłyby pewnie beznadziejne filmy.

Allan9

podzielam zdanie. Strata czasu.

ocenił(a) film na 8
Allan9

ludzie nie narzekajcie.Fajnie zagrane role przez młodych, obiecujących aktorów( Kościukiewicz, Gierszał....), przyzwoite zdjęcia, muzyka Blooma. Można trochę "poczuć" klimat tamtych lat. Jakie dacie oceny filmom typu "kac wawa" skoro tu dajecie 1/10????????

Allan9

zgadzam się, film do obejrzenia raz się nadaje, ale jest słaby.

ocenił(a) film na 7
Allan9

nie rozumiem Twojej opinii, bo to jeden z moich ulubionych filmów :)