PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498675}
7,0 92 tys. ocen
7,0 10 1 91537
6,3 41 krytyków
Wszystko, co kocham
powrót do forum filmu Wszystko, co kocham

Canal+

ocenił(a) film na 8

Właśnie obejrzałam ten film na canal+ i zastanawiam się czy to tylko ja mam problemy ze słuchem, czy to z głosem w tym filmie było coś nie w porządku? Proszę o szybką odp to może zdążę się zapisać do laryngologa:)

ocenił(a) film na 8
LadyMadonna

tez to mam:P cały film jest punkowy, trudno czasem zrozumieć co mówią:P Ale film ogólnie bardzo dobry ja dla mnie.

ocenił(a) film na 8
mateuszjoe

ufffffffff, czyli nie jest ze mną aż tak źle, a co do tego, że film jest b. dobry też się zgadzam:) zwłaszcza, jak na polski film:P

ocenił(a) film na 7
LadyMadonna

Jak dla mnie po prostu nieciekawa dykcja młodych aktorów. Ale to, co zrozumiałam, podobało mi się bardzo :)

ocenił(a) film na 8
LadyMadonna

dokladnie, po tym filmie stwierdzam, ze jednak polska kinematografia nie upadla bo patrzac na badziewia typu och karol 2... wiadomo. Oglądając niektore sceny przypomniał mi się Braciak u Wojewódzkiego kiedy mówił o różnicy miedzy polskim a amerykanskim filmem, w tym filmie było pare amerykanskich scen:P

ocenił(a) film na 6
mateuszjoe

Ja tez tak mialem ze czasami nie mogłem zrozumiec co mówia ale niestety tak dosc czesto jest w polskich filmach.

LadyMadonna

umnie było podobnie, ogólnie to dało się rade bez problemu zrozumieć, ale tekstów piosenek to wogóle nie rozumiałam...

ocenił(a) film na 8
kathrina357

Taki był wtedy punk. Muzyka miała dużo więcej sensu niż teraz, a to że nie wyraźnie śpiewali no cóż większość tych zespołów to byli amatorzy

kathrina357

Teksty piosenek od 15 lat znam na pamięć, więc z tym akurat nie miałem problemu:-) Natomiast ścieżka dialogowa rzeczywiście cicha i miejscami niewyraźna (przy cichym, nocnym oglądaniu).

LadyMadonna

Nie wiem, może to ze mną jest coś nie tak,ale wszystko zrozumiałem.