PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498675}
7,0 92 tys. ocen
7,0 10 1 91537
6,3 41 krytyków
Wszystko, co kocham
powrót do forum filmu Wszystko, co kocham

najbardziej zauważyłam w tym filmie rolę drugoplanową - przyjaciela głównego bohatera, czyli Kazika. To moim zdaniem ciekawsza nawet postać, choć oczywiście "pokazana" skrótowo...i chyba lepiej zagrana, bardziej naturalnie.

ocenił(a) film na 7
CTU24

Podzielam Twoje zdanie na ten temat:)

ocenił(a) film na 7
CTU24

Ja tez się z Tobą zgadzam:)

ocenił(a) film na 8
iza12231

Ja czułam lekki niedosyt, że ten wątek nie był bardziej rozwinięty

ocenił(a) film na 7
ajka_k

własnie:)

ocenił(a) film na 8
CTU24

Ja też się zgadzam świetny był.

ocenił(a) film na 9
greta1975

Oj tak, Kazik był dużo lepszy od glownego bochatera.

ocenił(a) film na 8
CTU24

Obaj mi się podobali. Obejrzyjcie "Salę Samobójców". Tam jest 2godzinny popis Kazika :)

ocenił(a) film na 8
Fudi_

byłam w kinie i muszę przyznać że Kuba jest bardzo obiecującym aktorem :)

ocenił(a) film na 8
CTU24

też większą uwagę zwróciłam na Kazika:)

malpkia

ja tak samo! film mi się średnio podobał, ale Kazik niesamowity! jutro wybieram się na "salę samobójców'

ocenił(a) film na 7
rubyblue89

tak, rola Kazika była najlepsza, i szkoda, że tak mało rozwinięta. Miejmy nadzieję, że talent Kuby Gierszała się nie zmarnuje.

ocenił(a) film na 8
rubyblue89

Kuba w Sali Samobójców zagrał niesamowicie. Ten chłopak ma ogromny talent i mądrość w oczach. Lubię aktorów, którzy samym wzrokiem potrafią przekazać jakąś treść a on niewątpliwie się do nich zalicza.
Obsadzenie Kuby w obu tych filmach było doskonałym wyborem reżyserów.

Wszystko co kocham, przyjemny film, dobrze się oglądało.

użytkownik usunięty
ewelinka_p

I mówi to osoba oceniająca wysoko film "Galerianki".

ocenił(a) film na 8

a co mają galerianki do sali samobójców czy wszystko co kocham?

wypowiedziałam tylko swoje zdanie, wg mnie chłopak ma talent i jest naprawdę dobrze rokującym aktorem, więc nie wiem kompletnie o co Ci chodzi

jeśli się odnosisz do mojej wypowiedzi a propos strasznego filmu w innej dyskusji to przykro mi ale nie zrozumiałaś kontekstu
chodziło o to, że kolega czarny wypowiadał się o ss jako o nie ambitnym, beznadziejnym, strasznie złym, najgorszym filmie jaki tylko mógł powstać
natomiast straszny film 3 ma u niego maks gwiazdek a więc jest arcydziełem

po za tym galerianki mi się owszem podobały, zaznaczam jednak, że jest to moja subiektywna opinia, moje zdanie i moje gusta

ocenił(a) film na 8
ewelinka_p

Spokojnie ewelinka... Calistreu ma niezdrowa fascynacje "Salą.." oraz jak widac wszytkim co związane z Kuba bo łazi po każdym temacie jaki jego dotyczy i wyraza swoje "cenne przemyslenia". Calistreu naprawde, jesli cos ci sie nie podoba to ok romumiem i szanuje twoja opinie. ale po co ciągle sleczysz na forum "sali.." :)))??? naprawde nie rozumiem no lifów ktorzy robia takie rzeczy.

ocenił(a) film na 8
ANTRACYT_

stawiam piwo!

ocenił(a) film na 7
CTU24

obejrzałam i muszę się zgodzić ;) Jakiś taki bardziej autentyczny się wydawał :) I szkoda, że wątek tylko zasygnalizowany :)