najbardziej zauważyłam w tym filmie rolę drugoplanową - przyjaciela głównego bohatera, czyli Kazika. To moim zdaniem ciekawsza nawet postać, choć oczywiście "pokazana" skrótowo...i chyba lepiej zagrana, bardziej naturalnie.
Obaj mi się podobali. Obejrzyjcie "Salę Samobójców". Tam jest 2godzinny popis Kazika :)
ja tak samo! film mi się średnio podobał, ale Kazik niesamowity! jutro wybieram się na "salę samobójców'
tak, rola Kazika była najlepsza, i szkoda, że tak mało rozwinięta. Miejmy nadzieję, że talent Kuby Gierszała się nie zmarnuje.
Kuba w Sali Samobójców zagrał niesamowicie. Ten chłopak ma ogromny talent i mądrość w oczach. Lubię aktorów, którzy samym wzrokiem potrafią przekazać jakąś treść a on niewątpliwie się do nich zalicza.
Obsadzenie Kuby w obu tych filmach było doskonałym wyborem reżyserów.
Wszystko co kocham, przyjemny film, dobrze się oglądało.
a co mają galerianki do sali samobójców czy wszystko co kocham?
wypowiedziałam tylko swoje zdanie, wg mnie chłopak ma talent i jest naprawdę dobrze rokującym aktorem, więc nie wiem kompletnie o co Ci chodzi
jeśli się odnosisz do mojej wypowiedzi a propos strasznego filmu w innej dyskusji to przykro mi ale nie zrozumiałaś kontekstu
chodziło o to, że kolega czarny wypowiadał się o ss jako o nie ambitnym, beznadziejnym, strasznie złym, najgorszym filmie jaki tylko mógł powstać
natomiast straszny film 3 ma u niego maks gwiazdek a więc jest arcydziełem
po za tym galerianki mi się owszem podobały, zaznaczam jednak, że jest to moja subiektywna opinia, moje zdanie i moje gusta
Spokojnie ewelinka... Calistreu ma niezdrowa fascynacje "Salą.." oraz jak widac wszytkim co związane z Kuba bo łazi po każdym temacie jaki jego dotyczy i wyraza swoje "cenne przemyslenia". Calistreu naprawde, jesli cos ci sie nie podoba to ok romumiem i szanuje twoja opinie. ale po co ciągle sleczysz na forum "sali.." :)))??? naprawde nie rozumiem no lifów ktorzy robia takie rzeczy.