PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=731645}

Wszystko albo nic

Všetko alebo nič
2017
5,3 10 tys. ocen
5,3 10 1 10101
2,5 2 krytyków
Wszystko albo nic
powrót do forum filmu Wszystko albo nic
ocenił(a) film na 6
marcin_lendzion

Zarabia lepsze pieniądze niż w polskim. Nie od dziś przyznaje, że to dla niego jedna z głównych motywacji. :P

kangaroo94

też zarabiam lepsze pieniądze i gardze polakami robakami

ocenił(a) film na 3
marcin_lendzion

psuje czeski film ;)

marcin_lendzion

Testoviron, wróciłeś :)

marcin_lendzion

Co robi Deląg w nie Polsko-ruskim filmie?

użytkownik usunięty
marcin_lendzion

Chodzi przed kamerą.

ocenił(a) film na 6

W tym filmie to nasi polscy panowie w sumie niewiele robią. Gej-nie-amant gra duzo więcej i zabawniej (bo to komedia?) Jak widac, uroda to nie wszystko;)

ocenił(a) film na 7
basiaz1970

Ale Żebrowski w roli odbiegającej od jego emploi naprawdę ciekawy! Dobrze się starzeje, miło popatrzeć ;)

ocenił(a) film na 6
Bella_88

Tak, chyba nigdy go w komedii romantycznej wczesniej nie było. Taka szlachetna uroda, a tu taki łobuz. Z tym starzeje to przesada, często czytam o prawie 40 letnich aktorkach "dziewczyny" a Żebrowski ma 45 lat, facet w najlepszym wieku do aktorstwa.

ocenił(a) film na 7
basiaz1970

Tak, w dobrym wieku do aktorstwa, prezencja, doświadczenie, na włosach srebrny pył ;) Starzenie się, w sensie zmiana, dojarzałość, nie miałam na myśli nic negatywnego :D

ocenił(a) film na 6
Bella_88

I co najwazniejsze(a przynajmniej tak mi sie wydaje) nie liftinguje twarzy, nie farbuje włosów i nie staje sie coraz młodszy:))))Brawo Panie Michale!

basiaz1970

Ja tam jestem wierną fanką głosu Żebrowskiego...jest super!

Bella_88

jest dobrym przykładem tego, ze im starszy tym lepszy, siwizna dodaje mu uroku i pasuje do niego

basiaz1970

komedia romantyczna to chyba mało ambitne aktorstwo, no chyba, że się mylę.

ocenił(a) film na 6
clavier

Moim zdaniem wszędzie mozna zagrać dobrze albo zle, niezaleznie od gatunku filmu. Widziałam sporo ambitnych (?) złych filmów i dobrych komedii.Nawet romantycznych! ta akurat leci schematami ale mozna się zrelaksować.

clavier

w komedii romantycznej można pokazć nową twarz, zupełnie inna od wizerunku, jaki ma aktor i tak własnie jest z Żebrowskim :)

ocenił(a) film na 7
clavier

Komedia romantyczna to film jak każdy inny tylko wymagający innych środków wyrazu. Przecież nie samymi dramatami, fantasy i serialami aktorzy żyją ;)

ocenił(a) film na 8
marcin_lendzion

moim zdaniem Żebrowski prezentuje się w filmie bardzo dobrze, pasuje jako "ten zły" :) siwizna dodaje mu uroku