Niestety usnęłam :( W chwili, gdy siostry rozmawiały z ...Lucy (która wychodziła za Adama za mąż)i wyszło na jaw, że spotkała się na basenie z byłym facetem. Kto mi powie, jak to się skończyło? Choć widzę, po powyższych komentarzach, że nie za ciekawie :/
ELIO, skończyło się tak, że siostry przekonały Lucy, aby ta nie mówiła nic Adamowi.
Wszyscy byli już w kościele czekając na przybycie panny młodej.
Gdy Lucy przyjechała, weszła do kościoła, ale w połowie drogi zatrzymała się i odwróciwszy się na pięcie wybiegła z kościoła. Adam pobiegł za nią. Zatrzymał ją i zapytał czemu ucieka. Ona powiedziała, że ma przed nim sekret, ale tak ją to męczy, że nie może wyjść za niego za mąż, jeśli mu tego nie powie, bo chce aby w ich związku było zaufanie. Adam odpowiedział jej, że każdy musi mieć swoje małe sekrety i że on też je ma i nigdy jej ich nie zdradzi. I takim oto sposobem przekonał ją do siebie;p
wszyscy wybiegli z kościoła, i że tak powiem radowali się szczęściem Lucy;p
wyszło jak tanie romansidło,ale;p
A widziałaś moment jak najstarsza z sióstr przespała się z Adamem?
pozdrawiam
Dzięki Dobra Kobieto :) Choć nie powiem, takiego...beznadziejnego zakończenia się nie spodziewałam :( Przypomina mi się zaraz motto "Gotowych na wszystko". I powiem szczerze, że nawet nie dotrwałam, jak najstarsza się przespała z Adamem :D, normalnie wszystko zostaje w rodzinie ;) Dzięki raz jeszcze :)