PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=853675}

Wszystko wszędzie naraz

Everything Everywhere All at Once
2022
6,8 88 tys. ocen
6,8 10 1 88159
7,3 80 krytyków
Wszystko wszędzie naraz
powrót do forum filmu Wszystko wszędzie naraz

Ogólna ocena mega wysoka a sam film to jakaś porażka, nic mnie tutaj specjalnie nie zaciekawiło a wręcz w większości mnie drażnił i nudził, głupkowaty humor też nie w moim klimacie, aktorsko też nie powala, postacie mało wyraziste i po prostu nie ciekawe tak aktorsko jak i wizualnie.
Podsumowując samego pomysłu nie krytykuje (bo można było zrobić z tego coś dużo lepszego i ciekawszego) ale sam scenariusz jak dla mnie beznadziejny i w większości chaotyczny, ogólnie co bym nie napisał to po prostu film mi się kompletnie nie podobał i stąd taka moja ocena...

ocenił(a) film na 8
slobi

Haha! Hmm.. Postacie mało wyraziste? Proponuję jeszcze raz obejrzec i zwrócić uwagę np. na córkę bohaterki - świetnie zagrana rola, już zaczynam śledzić młodą aktorkę . Albo na panią urzędniczkę (J. L. Curtis). Przecież tam byla absolutnie cała gama emocji i na pewno wyzwanie aktorskie.

ocenił(a) film na 4
slobi

Też bardzo podobał mi się pomysł i dlatego nie mogłam się doczekać, żeby go obejrzeć. Ale im dalej, tym bardziej chciałam, żeby się już skończył.

ocenił(a) film na 3
slobi

Jestem w szoku gdzie w tym filmie był humor i niby co było zabawne???? Serio pytam bo chyba nie parówkowe ręce, notabene na tym zakończyłam oglądanie. Jednak od kilku lat Oskar oznacza "omijać szerokim łukiem"