PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=853675}

Wszystko wszędzie naraz

Everything Everywhere All at Once
2022
6,8 88 tys. ocen
6,8 10 1 88159
7,3 80 krytyków
Wszystko wszędzie naraz
powrót do forum filmu Wszystko wszędzie naraz

Porażka

ocenił(a) film na 2

Według MNIE jest to jeden z najgorszych filmów jakich widziałem.
Nawet gorszy niż Mordercza opona czy Ludzka stonoga.
Ten film próbuje być jak Straszny film, parodiując różne inne filmy, problem jest taki że bardzo nudno, naciągane i nieśmieszne, bo śmieszne jest zrobienie żartów z horrorów, czegoś w oryginale strasznego, a w tym filmie tego nie ma.
Gra aktorska też jest na bardzo niskim poziomie, nawet gorszym niż w reklamach.
Nie wiem jak ten film mógł dostać tyle nagród i oscarów.

Eskim0s

No, kiepskie to było. Na Strasznym filmie 3 autentycznie się uśmiałem. Na tym ani razu. Zresztą parodiowane w serii Scary movie filmy są znacznie lepsze od tej kiepskiej chińszczyzny. Lepsze filmy od tego oscarowca to są nawet tak przyzwoite acz zwykłe horrory jak Smakosz 1 czy jedynka Drogi bez powrotu bo te robią dobrze to co mają robić, trzymają uwagę przez cały film.

ocenił(a) film na 8
grzegorz_cholewa

Film moim zdaniem jest dobry i bywa zabawny jednak Oscary i nominacje dla niego to jest jakiś żart. Jak na komedie (bo takim się podaje ten film) to moim zdaniem przegrywa nawet z niektórymi komediami z Adamem Sandlerem

ocenił(a) film na 1
Eskim0s

Mordercza opona to arcydzieło w porównaniu z tym filmem. Najgorszy film jaki kiedykolwiek oglądałam. Gdyby zdjąć tę całą otoczkę dziwacznych sekwencji rodem z tiktoka moglibyśmy mieć normalny film o rodzinie, życiu i jej trudach, o wiele bardziej by mi się podobał. No ale cóż, widać że dziś im coś bardziej dziwaczne tym szybciej znajdzie uznanie. Sądzę, że ten film nie wytrzyma próby czasu i kiedyś wiele osób spojrzy na niego krytycznie.

ocenił(a) film na 2
chanelk-a

,,Gdyby zdjąć tę całą otoczkę dziwacznych sekwencji rodem z tiktoka moglibyśmy mieć normalny film o rodzinie, życiu i jej trudach, o wiele bardziej by mi się podobał." w pełni się zgadzam.