PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=853675}

Wszystko wszędzie naraz

Everything Everywhere All at Once
2022
6,8 88 tys. ocen
6,8 10 1 88159
7,3 80 krytyków
Wszystko wszędzie naraz
powrót do forum filmu Wszystko wszędzie naraz

Jest tak że film ci się podoba lub nie ,a czasem się zdarza że nie wiesz po , której jesteś opccji .I ja tak mam z filmem Wszystko wszęcie na raz
po przeczytaniu kilku recenzji zawsze tak robię i Gdy film przez recenzje mnie zachęci idę do kina .Wiadmo zawsze są obawy chociaż przeważnie wychodziłem z kina zadowolny wiadomo ,że czasem podobały bardziej inne akspekty ,które zostały w recenzji pochwalone
.Lub też było na odwrót.Na film Wszystko wszęcie na raz nie wiedziałem szczego się spodziewać znaczy mysłalem że będzie to film ,który się puści jakiś wir fantazji szaleństwa że będzie bawił jakimś metaformozami .czy kliszami .Według mnnie dostajemy kino przygody,kino komedi no i kino
kungu fu i wszystkie te akspekty spełniają swoją rolę . Wiec dlaczego pisałem że nie wiem czy film mi się podobał bo strzeże nie w
wiem o czym był ten film i co chciał powiedzieć znaczy wiedziałem że jest to film o relacji rodzinnej ale to wiedziałem po przeczytaniu recenzji czy opini na forum tak przypuszczałem ,ale nie umiałem oglądając ten film potwierdzić czy zaprzeczyć .Po mojemu jest to film o relacji rodzinej relacji rodzić dziecko .Tu pada takie stwierdzenie że dziecko jest problemem .i tu
mozna się zgodzić bo dziecko jest problemem .Ale problem,który kochamy .Bo dzieci to słodki problem matrwimy się o maluszka by zdrowo rósł i dobrze rozwijał by chętnie się uczył nie wpadł w złe towarzystwo i po prostu by był szczęśliwy .Dzieci czasem spedzają nam sen z powiek podnoszą nam ciśnienie czasem ciężko jest nam się dogadać nie wszytkim się zgadzamy ale ogólnie kochamy się
Ja tak oddebrałem ten film co przyznaje mogę sie kompletnie mylić ,bo do końca nie wiem co o tym myśleć o tym filmie . No i teraz jaką dać ocene temu filmowi ocene powyżej siedem nie dam chociaż w recenzji film ma ocene 9 czyli kino rewelacyjne ale czasem tak bywa że to co zachwyca krytyka nie do końca Kowalskiego .Ja czasem sobie mówię że czasem filmy szczególnie te które krytycy określają jako ardzydzieła okazuje że te filmy sa dla krytyka.
Wiec jaką dać ocene poniżej 5 no nie zbyt surowe bo chociaż do końca nie wiem czy zrozumiałem ten film to film mnie nie nudził oglądało w miare dobrze .Taki środeczek to piąeczka ,ale doszłem do wniosku że podniosę oczko wyżej i wystawiam ocene 6/10