7,0 206 tys. ocen
7,0 10 1 206157
5,4 25 krytyków
Wyścig z czasem
powrót do forum filmu Wyścig z czasem

Moim zdaniem: gry aktorów mierne (czekałem kiedy mi pomachają z ekranu), pomysł fajny a nawet bardzo dobry, muzyka ładna z klimatem, spójność filmu - średnia. Oczywiście początek zapowiadał się obiecujący. Ot fajny temat i czekam co pokażą. I tak zastanawiam się czy tak kiepsko gra Jutin ? Dobór aktorów na niskim poziomie .Film można w skrócie opowiedzieć.

ocenił(a) film na 6
Szeryf_filmweb

Zgadzam się. Zmarnowany potencjał przez kiepską, drewnianą grę aktorską i nieścisłości. Sam pomysł rewelacja.

Szeryf_filmweb

Zgadzam się. Sam pomysł bardzo fajny i ciekawy, wykonanie... nieścisłe i płytkie, aż przykro. Poza tym, kiedy umiera matka, bohater nie wyglądał, jakby się tym za bardzo przejął. Już bardziej przejąłem się ja (Wilde :( ) Też dałem 5.

_Tymon_

może i się nie przejął... ale żyjąc w gettcie gdzie każdemu pozostało kilka dni, ludzie kradną i żyją w biedzie i strachu

ocenił(a) film na 7
Szeryf_filmweb

Jako fantastyka, dość ciekawe, jako metafora współczesnego świata, w którym jesteśmy okradani z całego naszego czasu, ryzykowne ale interesujące. Jako futurystyczne kino akcji dość banalne. W sumie, całkiem niezły film.