Przyznaje, ze sie milo zaskoczylem ogladajac ten film. Produkcja wciaga i trzyma w napieciu. Dobry jest sam pomysl, wykonanie - pomijajac pare szczegolow - tez jest dobre. Bardzo zaskoczyl mnie Justin Timberlake... ogolnie gra aktorska stoi na dobrym poziomie. Calosc wypada zaskakujaco dobrze. Ciekawe kino science-fiction, moze nie dla kazdego, ale mi sie podobal... polecam 7/10
Też byłam zaskoczona po obejrzeniu filmu. Spodziewałam się raczej kolejnego naciąganego filmu akcji z domieszką science fiction, w sumie poszłam ze względu na sympatię do niektórych aktorów, a tu proszę naprawde miła niespodzianka.
Nie sądziłam, że Timberlake podoła roli, ale musze przynać umie grać. Jedyne co było trochę naciągane to Seyfried biegająca na 12 cm szpilkach xD .. ale poza tym naprawde dobry film, trzymający w napięciu, wartka akcja, zrobiony z pomyslem.
Też 7/10
mam dokładnie takie same wrażenia, poszłam do kina zupełnie bez przekonania, a tu taka miła niespodzianka. Oryginalny pomysł, dobrze zrealizowany, do tego muzyka świetnie mi pasowała.
Ja też uważam że Timberlake był świetny i może dlatego coraz częściej pojawia się w różnych filmach ;) A jeśli chodzi o całość to naprawdę warto zobaczyć, jest to niewątpliwie coś nowego. Polecam !! Super film plus świetna gra aktorska dałam 9/10 ;D
Timberlake świetny? Oj mi się zdaje, że tylko ładnie wygląda, bo aktora, mu daleko, bo jedną najbardziej wkurzających rzeczy w filmie było to, że cały czas zamiast normalnie mówić, to wygłassza jakieś małe mądrości w stylu Bonda. Sam pomysł fajny, ale tak niedopracowany, że naprawdę żal. Nie wiem gdzie tu innowacja, jak nie mal wszystko co sie ma nosi przy sobie i tak łatwo to ukraść... po prostu idiotyzm. SPOiler !!! fajny pomysł i scena pełna patosu, gdy Timber dostaje 100 lat, traci na wartości, gdy gra o to w pokera ostatni frajer. Ogólnie pomysł, że ceny drożeją bo za dużo jest ludzi tez jest głupie, bo ni widziałem zbytniego przeludnienia... tak samo ceny są absurdalne, każdy kto porówna cene samochodu do kawy odrazy się kapnie, że to idiotyzm. Ale najwiekszym bublem, jest fabuła, a właściwie jej brak, bo cel jaki chce osiągnąc bohater ujawnia sie po dobrym kawałku filmu, a przed to jakieś ganianki bez sensu. A jak mu się wkońscu udaje, to nic się nie zmienia, bo tym co chcieli go powstrzymać jakby wisialo to wszystko. Ogólnie źle zrobiony, film z paroma ładnymi buziami, garstką dobrych aktorów, marnymi dialogami itp...
3/10