Pomysł oryginalny i bardzo dobrze to wszystko wypadło na tle wielu amerykańskich produkcji . Czas mi minął bardzo szybko ;) Nie ma co doszukiwać się tutaj dziur w scenariuszu .( w każdym filmie są )Po to ogląda się filmy ,żeby dobrze się bawić .
Jedyne co mi się nie podobało to Amanda . W tej fryzurze wyglądała beznadziejnie ;D
Zgadzam się, bardzo ciekawy pomysł, niestety akcja poprowadzona jak w jakiejś bajeczce o Robin Hood'zie albo swojskim Janosiku. Kilka dobrych tekstów - np "Wielu musi umrzeć, żeby garstka mogła żyć wiecznie".
Nie wiem co masz do Amandy, ale jej długie, często eksponowane nogi były sporą ozdobą filmu :)
mnie zafascynowała jej umiejętność biegu na szpilkach.. :) ale ogólnie film też bardzo mi się podobał, ciekawie zbudowany świat, fajny pomysł. nie nudziłam się
bieganie bieganiem, ale ona w tych szpilach po piasku i trawie biegała ;D a co do fryzury, to moim zdaniem wyglądała mega! i te jej nogi.. :)
Nie takie długie, ten koziołek ma 157 cm wzrostu, a Timberlake - 182, stąd zapewne szpilki non stop, nawet podczas sprintów ;)
właśnie wróciłam z kina...muszę przyznać, że mimo beznadziejnych zwrotów akcji i głupiego zakonczenia, film bardzo mi się podobał...faktycznie nie można się nudzić...a Justin...jaki on przystojny... :)
Film ma ciekawą bardzo fabułe, wykonanie troche gorsze ale ma jednak coś w sobie wciągającego, co powoduje że naprawde przyjemnie się ogląda. Ale boli mnie najbardziej to dlaczego tak szybko uśmiercili matke bohatera ( olivie wild ), ona powinna grać role jego dziewczyny, oglądało by się wtedy film o niebo lepiej:)
Zwroty akcji były bardzo ciekawe i zaskakujące jak dla mnie . Nic nie było przewidywalnego w tym filmie ,dlatego nie zasnąłem .
Zakończenie z happy endem było dobre,choć przewidywalne . Wcześniej nie uratował swojej matki ,a tutaj udało mu się .
A ja uważam że Amanda wyglądała zjawiskowo i super ogólnie rzecz biorąc , w tej fryzurze ;P . A film niezły , dobre kino akcji .
Pomysł jest godny pochwały. To właśnie on przekonał mnie do wybrania się na ten seans. Wprawdzie momentami byłam rozczarowana niewykorzystanym pomysłem, ale obsada wynagradzała mi małe braki :)