7,0 206 tys. ocen
7,0 10 1 206157
5,4 25 krytyków
Wyścig z czasem
powrót do forum filmu Wyścig z czasem

Na początku film wydawał mi się zajefajny,wątek czasu aby przeżyć wydawał mi się tym bardziej ciekawy ponieważ nie był chyba nigdy poruszany w zadnym filme.Jednakże im dłużej go ogladałem tym coraz bardziej się nudziłem,dużo ten film ma w sobie niescisłości i nielogicznych zachowań (czemu kobieta mająca ostatnie minuty życia biegnie do domu w szpilkach zamiast na bosaka!).Jednak pomimo zmarnowanego potencjału daje 8/10 za ciekawy pomysł filmu.

ocenił(a) film na 7
Lukotoni

Również i ja mam podobne odczucia po obejrzeniu tego filmu. Wątek z czasem jak najbardziej nowatorski, jednakże nie ratuje całego scenariusza. "Kryminaliści" (główni bohaterzy) którzy tak bardzo zagrażali władzy w wielu momentach mogli zostać zabici. Ostatnia scena gdy kończy im się czas i biegną by go naładować jest tragikomiczna. Przez długi czas biegną razem za rękę w równym tempie a w ostatnich 10 sekund główny bohater oddalił się od niej o około 100 metrów. Tak samo przemieszczanie pomiędzy strefami było trochę niejasne, skoro byli zbiegami o których wiedziało całe społeczeństwo to żaden strażnik na granicy nie powinien dać się przekupić jednym miesiącem gdyż nagroda za nich wynosiła aż 10 lat.
Jednym słowem pomysł fajny jednak zmarnowany potencjał.

ocenił(a) film na 7
szalonaa1987

zgadzam się z Tobą w 100% pomimo tego że jesteś szalona.