7,0 206 tys. ocen
7,0 10 1 206157
5,4 25 krytyków
Wyścig z czasem
powrót do forum filmu Wyścig z czasem

Ale gdy zobaczyłem obsadę a w niej Justina Timberlake'a to zwątpiłem...
Zaintrygował mnie pomysł filmu. Ogólnie bardzo lubię filmy sci- fi, ale teraz już sam nie wiem...

ocenił(a) film na 7
Panks55

Justin się wybija i jako aktor nieźle się ogarnia wiem że to kwestia gustów, ale powinnieneś/aś sam się przekonać dla mnie wypadł co najmniej dobrze :)

Panks55

Justin Bimberlejk jak go określa mój facet wypadł całkiem porządnie jak na pierwszoplanową rolę, a i film ciekawy. Poszliśmy do kina ograniczeni w czasie i był ten film, raczej bez entuzjazmu kupilismy bilet, trzeba czas zapełnić i nie zawiedliśmy się. Pomysł ciekawy, lekko przyswajalny, film bardzo ''sympatyczny''. Polecam, ale zastrzegam że są gusta itd.. :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Justyna_0288

Ja twojego nie obrażam, o ile go masz.... A nast razem czytaj uważnie i ze zrozumieniem tematy bo chyba pomyliłaś forum...

gos9999

to nie zmienia faktu ,że jest debilem

ocenił(a) film na 8
Panks55

Moim zdaniem poradził sobie całkiem niezle a i pomysł z czasem jako walutą wypada intrygująco i niepokojąco.Nie oczekiwałem za wiele po tym filmie i zaskoczył mnie pozytywnie.Oglądało mi się bardzo przyjemnie i ani przez chwilę się nie nudziłem.Nie twierdzę,że to jakieś wielkie kino na miarę oscara ale jak ktoś lubi sci fi to ten film powinien się podobać. Dla mnie 8/10.

ocenił(a) film na 2
Panks55

Justin to w najlepszym przypadku aktor delikatnie mówiąc przeciętny - przy aktorach obcojęzycznych wiele ich niedoskonałości jest pomijane ze względu na barierę językową i skupianie się na napisach/lektorze(oglądając niektórych polskich "aktorów" po samym sposobie wypowiadania kwestii dość łatwo jest zauważyć kto grać potrafi,a kto nie :D). Jeżeli ktoś czuje się na siłach polecam zobaczyć film bez napisów i przypatrzeć się jego grze na tle reszty obsady :D (momentami wyraźnie odstaje od poziomu - nie pierwszy raz z resztą ;p).
Od razu dodam, że nic do niego nie mam :D Jest wg mnie dobrym piosenkarzem, ale znacznie gorszym aktorem ;p

Panks55

Nie zrażaj się obsadą bo film jest ok, łatwy w odbiorze, lekki i przyjemny.

Panks55

Obejrzałem, film lekki w odbiorze. Gra Justina Timberlek'a nawet nie kuje po oczach. Moim zdaniem potencjał tego pomysłu na film nie wykorzystany nawet w 40 procentach. Mogła by być lepsza fabuła, bardziej skomplikowana, zawiła. Kilka nie dociągnięć, ale już o nich zapomniałem. Ogólnie film 7/10 Pomysł z czasem jako waluta naprawdę świetny.